Tastaturile pentru o experienta superioara de utilizare a tabletei

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Daca vrei o experienta imbunatatita de tastare pe tableta, cu o imbunatatire si in zona estetica, ai putea sa explorezi variantele de tastaturi fizice care se pot integra elegant in device. Tastarea fluida pentru un maxim de productivitate este la fel de usoara cum ai apasa Enter. Un astfel de accesoriu te va ajuta la scris, dar poate servi si ca un suport pentru tableta datorita husei cu care vine la pachet.

Tastatura magica pentru iPad

Daca folosesti deja un iPad Pro de 11 inci sau ai in plan sa cumperi o tableta Apple acum, ar fi bine sa iei in considerare si beneficiile unui Magic Keyboard. Tableta magica creata de Apple te ajuta sa-ti transformi tableta intr-un mini-laptop, un avantaj daca folosesti device-ul intensiv la job.

Tastatura are un trackpad care iti deschide noi optiuni de lucrat cu sistemul de operare iPadOS, la care se adauga un port USB-C pentru incarcare si protectie suplimentara pentru tableta sub forma unei huse. Modul in care atasezi tastatura la tableta este surprinzator de simplu, si am putea spune ca implica un pic de magie. Mai exact, tastatura se fixeaza magnetic si poate fi ajustata in mod individual pentru a obtine un unghi perfect pentru utilizare.

Experienta de tastare este rapida si foarte silentioasa, iar in plus vei putea folosi tastatura si in spatii cu luminozitate redusa datorita tastelor iluminate. Cand ai terminat de tastat, trage tableta fixata pe husa superioara peste tastatura si esti gata.

Tastare rapida pentru Surface Go

Un Surface Go poate capata rapid functionalitatile unui laptop ultraportabil daca ii imbraci intr-o husa cu tastatura. Vei avea taste iluminat si o experienta de tastare fluid datorita spatierii bune si a trackpad-ului cu dimensiuni generoase care completeaza acest accesoriu.

Husa de protectie si tastatura ofera un plus de eleganta tabletei tale, iar acest lucru poate va ajuta putin si la inspiratia de care ai nevoie la sedinte sau la biroul pe care ti l-ai amenajat acasa.

Tastatura are interfata magnetica si o greutate de mai putin de 250 de grame, cu tot cu husa de protectie pentru Surface Go.

Un upgrade smart pentru tableta

Compatibila cu iPad Pro de  12,9 inci, Smart Keyboard Folio este tastatura care functioneaza foarte bine cand ai nevoie, oferind totodata protectie tabletei atunci cand ti-ai terminat treaba. Tot ce trebuie sa faci este sa o atasezi la iPad si sa incepi sa tastezi.

Accesoriul iti imbunataseste interactiunea cu tableta, iar husa poate  deveni un suport foarte  bun pentru iPad cand urmaresti un serial, scrii un email sau realizezi o prezentare.

O tastatura de tipul Smart Keyboard sau Smart Keyboard Folio te ajuta sa comutezi intre aranjamentele de tastatura, emoji si tastele adaugate pentru scrierea in diferite limbi.

Este bine sa stii ca tastaturile speciale pentru iPad poti fi atasate la tableta prin conectorul Smart Connector din lateral sau de jos, in functie de modelul pe care il folosesti.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici