Servicii oferite

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

30Reduceri de QuickEnd

Produse Quess, Kenzo, Hugo Boss, Sony, Apple, Google si multi altii in fiecare weekend cu o reducere de pana la 90%. 

Tax Free

Restituirea TVA-ului tuturor persoanelor fizice care nu sunt stabilite in comunitatea europeana si care achizitioneaza produse in valoare de cel putin 800 de lei, in magazinele fizice.

Dreptul la retragere

 Posibilitatea de a denunta contractul in termen de 14 zile de la achizitionarea produsului.

Inlocuire Produs

Quickmobile iti ofera posibilitatea inlocuirii produsului in termen de 30 zile de la data achizitiei, prin 3 pasi simpli.

Retur produs si pentru persoane juridice 

Serviciu gratuit asigurat de Quickmobile, prin care si persoanele juridice beneficiaza de posibilitatea returului de produs asemenea persoanelor fizice.

Deschiderea coletului la livrare

Posibilitatea de a verifica produsul inainte de a-l achita prin platirea unei taxe de 9,9 lei (TVA inclus). Pentru acest serviciu este necesar sa bifezi "Vreau sa deschid coletul la livrare" in cosul tau de cumparaturi, inainte de a finaliza comanda. Aceasta optiune este valabila doar in cazul livrarilor prin Fancourier.

Service Gratuit

 Service gratuit Service Return prin sistemul door to door. Prin acest sistem se asgura confortul clientilor nostri care nu trebuie sa se deplaseze la service, coletul fiind ridicat de Fan Curier si adus inapoi acasa o data ce toate reparatiile necesare au fost facute.

Plata cu cardul in Rate

Pentru un confort sporit puteti achizitiona produsele in rate prin cardurile BRD (3/6/9 rate), Star BT (3/6/9/12 rate), Alpha Bank (6 rate) sau prin Card Avantaj  (6 rate), cu o dobanda de 0% si Optimo Card (18/24/36 rate).

Garantia Express

Pentru ca dorim sa fi cat mai multumit iti oferim posibilitatea de a prelungi perioada de garantie la tabletele si telefoanele cumparate de la noi. Acest serviciu este contracost, costul stabilindu-se in functie de durata garantiei.

Transport Gratuit

Produsele Quickmobile se livreaza prin Fan Curier sau Cargus, gratuit in toata tara pentru cumparaturi de la 100 de lei in sus sau pentru cumparaturile achitate online cu card bancar (indiferent de valoare).

Produse in Premiera Romania

Quickmobile si-a respectat numele, impunandu-se ca lider pe piata romana, in aducerea oficiala a celor mai noi gadgeturi in tara.

Produse in Exclusivitate

Datorita echipei profesioniste reusim sa fim o companie care reuseste sa aduca clientilor ei intotdeauna cele mai in voga produse. Eforturile noastre sunt recompensate prin faptul ca reusim sa avem un portofoliu de produse exclusive, care nu se gasesc la un alt comerciant.

Find your style

Te ajutam sa iti gasesti cel mai potrivit produs prin sistemul click and match. Intra pe site, acceseaza optiunea find  your style si in 3 pasi simpli vei descoperi gadgeturi si accesorii pe gustul tau. 

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici