Samsung Galaxy S10 cu procesor Snapdragon: Mai performant decat cel cu Exynos

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

La lansarea anuala a unui smartphone Samsung Galaxy, compania sud-coreena alege de fiecare data sa lanseze doua modele diferite: un model echipat cu procesorul Snapdragon de la renumita companie Qualcomm si un model cu propriul chipset Exynos.

Desi disponibilitatea in cateva tari (printre care si Romania) a modelului cu procesor Snapdragon este influentata de cateva SRL –uri, suntem singurii care iti dam posibilitatea sa iti alegi modelul dorit atunci cand vine vorba de noul S10. Si acum daca te gandesti care e diferenta intre cele doua chipseturi, iti prezentam pe scurt, cateva din testele facute de publicatii renumite si care sunt concluziile trase de catre ei.

Atunci cand vine vorba de Navighare Web ( Web Browsing 2.0 din PC Mark) diferenta intre modelul cu procesor Exynos 9820 si Snapdragon 855 este una semnificativa. Daca analizam putin performantele modelului cu chipset Exynos putem observa ca performantele acestuia ajung doar la nivelul generatiei anterioare de chipset Qualcomm si anume Snapdragon 845. Astfel aici Snapdragon atinge 9.177 puncte pe cand modelul cu Exynos 7.867 puncte.

Si acum hai sa trecem la partea de editare Video. Si in cazul acestui capitol avem o diferenta majora intre cele doua modele. Astfel in cazul smartphone-ului S10+ cu procesor Snapdragon 855, avem un punctaj de 6.545 puncte , cu un avantaj imens fata de modelul cu procesor Exynos E9820 care atinge doar 5.596 puncte. In momentul de fata scorul este 2-0 pentru modelul Snapdragon. Si sa nu uitam, aceasta este varianta si mai accesibila ca si pret.

La testul de Writing 2.0, modelul Exynos 9820 este depasit considerabil de modelul cu Snapdragon 855 si nu numai. Chiar si generatia anterioara de Snapdragon 845 este mai performanta decat ultimul procesor lansat de catre cei de la Exynos.

Urmatorul pas e sa analizam partea de editare foto. Telefonul cu chipset Snapdragon 855 este semnificativ mai performant fata de cel cu Exynos, acesta din urma fiind devansat chiar si de modelul de anul trecut cu 845. Nu vom vorbi de celalalte telefoane din top, comparatia relevanta fiind doar pentru cele doua modele de Samsung Galaxy.

Iar la ultimul test de Speedomoter, desi Exynos 9820 depaseste procesorul Snapdragon 845 si este de doua ori mai rapid decat generatia anteriorara si anume Exynos 9810, ramane cu mult in urma atunci cand vorbim de ultimul procesor Snapdragon 855.

Scorul final este urmatorul: modelul cu Snapdragon 855 castiga 5-0 fata de modelul cu procesor Exynos!

In concluzie, noul Samsung Galaxy S10+ cu procesor Snapdragon 855 castiga detasat fata de modelul cu procesor Exynos si tocmai din acest motiv ti-l recomandam cu mare drag. Este mult mai performant si daca stai sa te gandesti, noul Galaxy S10 cu procesor Snapdragon este un Best Deal: cel mai performant si la un pret mult mai bun decat modelul cu procesor Exynos.

Noi, pe quickmobile.ro suntem mereu pro-client si vrem sa iti oferim mereu o experienta unica de shopping, unde poti alege ceea ce iti doresti. Tocmai din acest motiv, atat in cazul lui Samsung Galaxy S10 si S10+, cat si in cazul variantelor anterioare cum ar fi S9/ S9+ poti alege mereu varianta performanta si anume cea cu procesor Snapdragon. Ti le-am pregatit pe toate in linkurile de mai jos:

 Surse articol: AICI sau AICI

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici