Samsung Galaxy Note 8- zvon sau realitate?

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Anul 2017 promite sa aduca lansari extrem de interesante din partea companiei Samsung. Dupa recenta lansare a modelelor S8 si S8 Plus, au inceput sa apara intrebarile cu privire la proiectul Note 8. Si daa! Este oficial! D.J Koh, presedintele companiei, a confirmat intr-un interviu acordat pentru CNET ca Note 8 va fi lansat in 2017.

Stim cu totii ca modelul precedent, Note 7, a avut un parcurs dezastruos, cu un impact puternic asupra imaginii companiei, asa ca eu cel putin sunt extrem de curioasa sa vad cum isi pregatesc cei de la Samsung revenirea pe scena phablet-urilor.

Probabil va intrebati de ce aleg cei de la Samsung sa continue seria Note. Ei bine, D.J. Koh a explicat ca feedback-ul primit din partea utilizatorilor Note este ca isi doresc un nou model pentru a face upgrade. Adevarul este ca atunci cand te gandesti la un phablet, primul lucru care iti vine in minte este un Note. Din punctul meu de vedere, la mijloc este si orgoliul personal, dorinta de a reveni in forta, cu un model revolutionar.

In ceea ce priveste data de lansare, se presupune ca va avea loc in a doua jumatate a anului, cel mai probabil in august, inainte de lansarea noului iPhone.
Cu privire la design si specificatii zvonurile sunt destul de limitate. Dar am aflat cateva detalii care cred ca te intereseaza.

Gama Note este recunoscuta pentru display-ul de dimensiuni mari si este de asteptat ca noul model sa urmeze aceasta traditie. Se presupune ca noul smartphone va semana destul de mult cu modelul S8 Plus in ceea ce priveste designul, cu un ecran curbat de mari dimensiuni. Note 7 a avut un display de 5.7”, iar pentru noul model ne asteptam la cel putin 6.2”, cel mai probabil 6,4”, fara ca aceasta crestere sa duca automat si la o crestere a dimensiunii smartphone-ului, datorita tehnologiei Infinity Display. De asemenea, se presupune ca noul Note 8 va dispune de camera cu lentile duble. In ceea ce priveste display-ul, se vehiculeaza zvonul unui display 4K, care sa completeze evolutia din domeniul ochelarilor VR dezvoltati de Samsung.

Un alt aspect de care putem fi aproape siguri este ca Note 8 va incorpora asistentul vocal Bixby, proaspat lansat. Probabil ca va fi un Bixby chiar mai interactiv si mai performant. Si, bineinteles, sa nu uitam de Stylus. Cu fiecare an, S Pen este capabil sa realizeze tot mai multe operatiuni, pe langa desen. Asasar, este de asteptat ca noul S Pen sa fie unul extrem de performant.

In ceea ce priveste procesorul, probabil ca Note 8 va rula Snapdragon 835 sau Exynos 8995. Ce va aduce in plus? Zvonurile discuta despre 6GB RAM!!

Asadar, este de asteptat ca Samsung Galaxy Note 8 sa fie cel mai bun smartphone creat pana acum de compania coreeana. Il asteptam cu totii cu maxim interes, dar pana la lansare, poti alege unul dintre modelele proaspat lansate. Le gasesti AICI.

Articol scris de Adina Ananie

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici