Polul Smart 2022

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat


BUN VENIT LA POLUL SMART!

Cu o forta de atractie irezistibila, magnetismul de la Polul Smart aduna stocuri de gadgeturi fabuloase, super-dispozitive minune si tehnologie smart de ultima generatie. Spiridusii te provoaca si in acest an sa te magnetizezi cu reducerile electrizante ca efect al Sarbatorilor de iarna.CE SE INTAMPLA LA POLUL SMART
In fiecare zi, din 12 pana in 22 decembrie, vei descoperi pe site cate un produs la pret special. Campania se desfasoara in limita stocurilor disponibile, ceea ce inseamna ca va trebui sa fii pe faza si sa iti comanzi rapid produsele favorite.

CE GASESTI LA POLUL SMART
Spriridusii, impreuna cu Mos Craciun, au pus la punct lista celor mai cool telefoane si gadgeturi ale momentului si au hotarat sa ti le aduca la preturi promotionale. Asadar, in fiecare zi vei gasi cate un produs fabulos, cadoul pe care oricine isi doreste sa il gaseasca sub brad. Este decizia ta daca il oferi cuiva drag, sau il pastrezi pentru tine, cert este ca vei face shopping la cel mai bun pret!

ESTI GATA?
Va trebui sa iti dovedesti calitatile de tech enthusiast si sa prinzi ofertele zilnice, pana mai sunt in stoc. Verifica, in fiecare zi, pagina speciala din site pentru a vedea produsul zilei. Fii cu ochii si pe retelele de socializare, pentru ca vom anunta si acolo reducerea zilnica. Iar daca surpriza zilei iti place, nu ezita sa plasezi comanda. Spiridusii harnici abia asteapta sa iti impacheteze si sa iti livreze produsul mult dorit.

Nu uita, POLUL SMART este locul in care fiecare copil, indiferent de varsta, isi gaseste jucariile smart preferate!

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici