Party cu prietenii? Ai nevoie de JBL Xtreme 2!

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

 

Muzica nu are varsta sau bariere, iar cei de la JBL au boxe  pentru absolut toate situatiile din viata. Chiar daca iti doresti putina muzica la picnic sau ai nevoie de  boxa pentru o petrecere copiasa de nunta,  cu siguranta vei gasi o boxa potrivita facuta de ei.

Ne-a atras atentia JBL Xtreme 2, a doua versiune a unei boxe extreme. De aceea, ne-am propus sa o testam si sa iti impartasim parerile.

In primul rand, trebuie sa stii ca se conecteaza extrem de usor la smartphone: Pornesti boxa, apesi pe butonul de Imperechere Bluetooth si alegi boxa din lista dispozitivelor descoperite. Ne place ca boxa Xtreme 2 ofera si functia Connect Plus prin care poti sincroniza mai multe boxe JBL sa redea muzica in acelasi timp. Si cand zic mai multe boxe, ma refer la peste 100

O alta noutate care ne bucura e ca JBL Xtreme 2 este rezistenta la apa IPX7, adica conform standardului  rezista sub apa la o adancime de 1 metru. Desi este putin probabil sa ajungi intr-o situatie de acest fel, daca asculti muzica in mijlocul unui lac si vrea sa imparti beaturile si cu pestii cu siguranta o sa reziste.
 In ceea ce priveste sunetul, calitatea ramane aceeasi ca si la celelealte JBL-uri doar ca in cazul lui Xtreme 2 toate sunt multiplicate: mai mult bass, mai mult volum, un sunet mult mai amplu fata de modelul Xtreme anterior. Chiar daca forma boxei este cilindrica, are un sunet omni directional si nu 360 grade. In interiorul ei avem doua woffere de 70mm si doua tweetere pentru frecvente inalte. Iar pentru ca sa tremure si sufletul in tine, avem pe partile laterale cele doua radioatoare passive. Suficiente pentru un party cu  toti colegii de la birou.

Autonomia este de asemenea un factor important de care tinem cont in momentul achizitiei. Conform celor de la JBL, boxa ofera 15 ore de muzica la volumul dat la jumatate. Xtreme 2 se poate incarca doar cu ajutorul incarcatorului din cutie si se incarca de la 0 -100% in aproximativ 4 ore. Ei bine, bateria boxei  o poti folosi simplu si pentru a-ti incarca telefonul, iar langa portul USB, avem si un port jack Auxiliar sa iti conectezi boxa si prin cablu la un calculator de exemplu.

In concluzie, JBL Xtreme 2 este o boxa potrivita, daca ai nevoie de un sunet puternic la un party de aprox 20 de persoane. Si asta la niste dimensiuni  cat de cat confortabile. Mai ales ca poate sa iti inlocuiasca acasa partial, un sistem de sunet.

O gasesti AICI

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici