Ochelarii de soare inteligenti Ray-Ban x Meta suporta acum si apelurile si mesajele din WhatsApp

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat


Asa cum te-a obisnuit, Quickmobile aduce in premiera in Romania, ochelarii inteligenti Ray-Ban, care iti permit sa te bucuri atat de tehnologie de ultima ora, cat si de stil si comfort!

Aventura a inceput in septembrie 2021, cand Meta a lansat Ray-Ban Stories, permitand utilizatorilor sa intre live pe platformele sale. Comediana kenyana Elsa Majimbo a fost cea care a purtat ochelarii inteligenti pe covorul rosu al fastuoasei Met Gala.

Noii ochelari Ray-Ban x Meta iti ofera posibilitate de a face fotografii si videoclipuri, a asculta muzica si apeluri, ba mai mult, poti partaja continut direct pe canalele tale de socializare.

Meta a anuntat ca ochelarii sai inteligenți Ray-Ban vor accepta acum mesajele si apelurile WhatsApp.

Ray Ban Stories vor permite acum utilizatorilor sa citeasca mesajele primite si sa efectueze apeluri printr-o simpla comanda. De asemenea, utilizatorii vor putea trimite mesaje criptate end-to-end prin ochelarii inteligenți, toate acestea cu doar o simpla comanda vocala.

Funcționalitatile sunt deja disponibile pe Facebook, permitand utilizatorilor sa efectueze apeluri, sa citeasca si sa primeasca mesaje, care le vor fi citite automat.

Utilizatorii Ray Ban Stories de pe Facebook emit comenzi vocale precum „Hei Facebook, trimite un mesaj catre (contact sau grup)” sau „Hei Facebook, suna (contact)” pentru a initia un apel. Acelasi lucru se va aplica si utilizatorilor WhatsApp.

Directorul general al Meta, Mark Zuckerberg, a declarat ca o actualizare viitoare a ochelarilor inteligenți va permite utilizatorilor sa raspunda la mesajele primite prin comanda „Hei WhatsApp, raspunde...”

Actualizarea mentionata mai sus este lansata in faze pentru utilizatorii Android si iOS prin intermediul aplicatiei Facebook View.

Utilizatorii pot verifica daca povestile lor Ray-Ban au fost actualizate atingand „Ochelarii tai” si „Actualizare ochelari” in aplicatie si apoi urmand instructiunile.

Alege-ti ochelarii tehnologici Ray-Ban din 3 forme atemporale si 20 de combinatii de culori pentru rame si lentile.

Aboneaza-te la newsletter pentru a fii primul care intra in posesia celor mai cool ochelari de soare!

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici