Laptopurile care-ti dau un boost profesional

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Biroul nostru este acasa, intr-o cladire din centrul orasului sau la masa unei cafenele exclusiviste, iar cu un laptop care puncteaza la capitolele portabilitate si performanta premium ai potentialul de a-ti imbunatatita productivitatea zilnic.

Putere cat ai spune Touchbar

Apple a integrat unul dintre cele mai puternice procesoare create vreodata de Intel intr-un laptop cu greutate redusa si o autonomie a bateriei de aproximativ 10 ore. Modelul MacBook Pro 15 are cam toate optiunile pe care le astepti de la un device pe care lucrezi zilnic, totul la viteza rapida. Avand un display Retina cu diagonala de 15,4 inci, acest MacBook iti ofera un echilibru intre portabilitate si performanta instanta.

Propulsat de un procesor Intel Core i9 cu boost pana la 4,8 GHz, 16 GB de memorie RAM si un SSD de 512 GB, laptop-ul va indeplini in mod constant chiar si cele mai mari asteptari ale tale. Pe partea de performanta grafica, laptop-ul vine cu o placa Radeon Pro 560X si trebuie sa stii ca poti alternativ sa folosesti chipul video integrat in procesorul Intel. Pentru si mai multa performanta, ai optiunea de a creste capacitatea memoriei RAM si a stocarii.

Daca ai nevoie sa transferi datele sau pur si simplu sa incarci rapid laptop-ul, poti folosi unul din cele patru porturi USB-C cu viteze extrem de mari. Mai amintim de tastatura iluminata si un trackpad cu dimensiuni generoase pentru mai multa libertate in operare.

Te vei bucura cu siguranta si de Touchbar, pozitionat deasupra tastaturii fizice. Bara digitala iti eficientizeaza activitatea, fie ca esti in browser, intr-o aplicatie sau intr-un tabel Excel. Touchbar-ul te ajuta sa folosesti shortcut-uri in diferite aplicatii, fiind si un punct de atractie din perspectiva design-ului.

Acest MacBook te va ajuta si in cazul videoconferintelor, fiind echipat cu o camera HD si cu trei microfoane.Totodata, sistemul audio stereo raspunde celor mai ridicate standarde.

Avand o greutate de 1,38 kg, MacBook Pro 15 te poate asista in orice mediu in care vrei sa lucrezi, fiind si o baza puternica pentru divertisment in timpul liber.

Plus de autonomie a bateriei de la Microsoft

Cu o greutate de doar 1,2 kg si o autonomie a bateriei de 14,5 ore, laptop-ul Surface cu display de 13,5 inci indeplineste inca din start principalele dorinte ale utilizatorului care vrea un device de incredere pentru job.

Brand-ul Surface si-a creat o traditie in segmentul tabletelor astfel incat unele optiuni au facut tranzitia si catre laptop-uri. De exemplu, acest model are suport multi touch pe display si varianta de a folosi un Surface Pen, o facilitate extrem de utila daca lucrezi, de exemplu, in industria de design, arhitectura sau advertising.

Microsoft Surface este propulsat de un procesor Intel i5 si memorie RAM de 8 GB. Pe partea de audio, experienta este premium, un punct in plus si pentru camera HD de 720p foarte buna pentru videoconferinta.

Imbracat intr-o carcasa eleganta de aluminiu, acest laptop iese in evidenta prin design-ul elegant care completeaza armonios utilizarea zilnica in medii profesionale.

Performanta Apple in varianta Air

Desi are un display cu diagonala mai redusa si specificatii tehnice diminuate in comparatie cu varianta Pro, un Macbook Air reprezinta o optiune foarte competitiva daca vrei un laptop cu capabilitati puternice in zona profesionala.

Modelul vine cu o autonomie a bateriei de pana la 13 ore si optiunea de incarcare rapida. Echipat cu un procesor Intel i5 ce poate atinge frecventa de 3,6 GHz, la care se adauga un SSD de 256 de GB de stocare si o memorie RAM de 8GB, acest MacBook iti va oferi in mod constant eficienta maxima in utilizare.

Varianta Macbook Air 13 are doua porturi Thunderbolt 3 (USB-C) si varianta de conectare wireless prin Wi-Fi si Bluetooth. Sistemul macOS se integreaza foarte bine pe aceste specificatii tehnice si te va asista instant atat in activitatea profesionala, dar si in pauzele de relaxare cand vrei sa vorbesti cu familia prin Face Time sau sa urmaresti un rezumat al unui meci.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici