NOUL IOS 11 ESTE AICI!

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Noul sistem de operare pentru dispozitivele Apple si anume iOS 11 a fost anuntat oficial ieri, 5 iunie, in cadrul evenimentului WWDC 2017 (World Wide Developers Congres). 

Se spune ca iOS 11 stabileste un nou standard pentru cel mai avansat sistem de operare mobil din lume si aduce mai multe modificari atat pentru iPhone cat si pentru iPad. Cu noul sistem de operare, iPhone si iPad vor fi cele mai puternice, inteligente si personalizabile dispozitive create vreodata.  

Modificarile sau mai bine zis imbunatatirile aduse noului sistem de operare sunt destul de bogate, tocmai de aceea vom dezvalui cateva dintre acestea.

Siri mai inteligent

Siri a fost imbunatatit odata cu trecerea timpului din dorinta de a face inteligenta artificiala mai utila ca niciodata.

Siri va afla acum mai multe despre tine din obiceiurile tale precum si din modul de utilizarea a iPhone-ului, permitandu-i sa ofere o intelegere mai profunda. De asemenea, va oferi o mai buna integrare pe dispozitivele dvs., invatand intotdeauna pe baza a ceea ce faceti pe iOS, watchOS, tvOS si iCloud.

IOS 11 face cel mai popular asistent inteligent din lume mai practic, mai util si mai expresiv.  Odata cu actualizarea sistemului de operare, Siri va avea o voce noua, mai calda si mai naturala si veti avea posibilitatea de a alege dintre o voce feminina sau masculina.

 

Upgrade la Apple Music

Un alt an, o alta revolutie Apple Music.

Acum, prietenii dvs. va pot ajuta sa descoperiti melodii si artisti noi. Fiecare dintre dvs. poate avea propriul profil pe Apple Music, unde puteti vedea listele de redare pe care le-au distribuit prietenii, precum si albumele si posturile pe care le asculta cel mai des.

Apple Pay- un nou sistem de plata

IOS 11 aduce confortul Apple Pay to Messages. Acum, trimiterea  banilor catre prieteni - si primirea lor - este la fel de simpla ca o conversatie.

Utilizați Apple Pay cu cardul dvs. de credit sau de debit pentru a trimite bani instant si sigur, prin simple mesaje. Puteți solicita si primi bani la fel de usor

Acest lucru va permite sa trimiteti cu usurinta bani partenerilor, va ajuta sa impartiti nota de plata si de ce nu sa platiti bauturile servite seara pe terasa cu prietenii intr-un mod mult mai rapid, sigur si inovativ.

Un nou App Store

Probabil v-ati asteptat sa primiti un nou App Store de fiecare data cand Apple lansa un nou telefon sau o noua version dar… n-a fost asa.  Acuma insa, App Store primeste un nou design si a fost conceput pentru a descoperi continutul cat mai usor.

Astfel prima pagina se va numi Today si va prezenta toate noutatile lansate de Apple in acea zi sau diverse aplicatii importante, care vor fi actualizate in fiecare zi cu un continut nou. 


 

Eii si lista poate continua, tocmai de accea va invitam sa ne urmatiti in continuare pentru a descoperi in urmatorul articol ce alte noutatie au fost lansate in cadrul evenimentului WWDC 2017 de catre Apple, gigantul din Cupertino.


Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici