Google Pixel 7 Pro

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat


Google Pixel 7 Pro impartaseste acum cel mai mare scor general in clasamentul camerelor DxOMark, cu un scor global de 147. Honor Magic4 Ultimate a fost celalalt telefon care a egalat acest scor. iPhone 14 Pro a ajuns la un punct scurt, dar a ajuns in fruntea clasamentului camerelor selfie.

Conform DxOMark, Pixel 7 Pro este considerat o imbunatatire semnificativa fata de Pixel 6 Pro in ceea ce priveste reglarea software-ului, contribuind la o calitate mai buna a zoom-ului si a video-ului. Acesta detine cel mai bun punctaj in cazul utilizarii sectiunii Prieteni si Familie de la DxOMark, cu o conservare puternica a contrastului, reproducere a nuantei pielii si o precizie mai buna a expunerii.

Focalizarea automata este rapida si precisa, iar in combinatie cu  functia de urmarire a fetei, performanta acesteia este una ridicata in ceea ce priveste fotografiile de grup si subiectii in miscare.

Imbunatatirile aduse cu Super Res Zoom sunt remarcate datorita unei noi metode de captura, care utilizeaza si informatii obtinute de la alte camere pentru a colecta mai multe detalii in fotografia finala.

Videoclipul cu lumina scazuta tinde sa fie subexpus, iar testerii au experimentat o oarecare pierdere de detalii si zgomot adaugat la zoom la distante mai apropiate. Fotografiile si videoclipurile selfie au venit cu tonuri naturale ale pielii si expunere precisa. Selfie-urile de aproape aveau tendinta de a fi nefocalizate, iar zgomotul vizibil era prezent in condiții de iluminare scazuta.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici