Google Pixel 4: Lansare, Specificatii, Pret

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Daca Apple sau Samsung incearca sa pastreze in cel mai mare secret functiile noilor flagship-uri pana la lansare, cei de la Google se pare ca urmeaza strategia opusa. Astfel, acestia deja au inceput sa ofere detalii privind functiile modelului Google Pixel 4, care va fi lansat cel mai probabil in Octombrie.

Stim deja cum va arata spatele telefonului, avand un ansamblu patrat care va contine cele 2 camere foto principale. De asemenea, informatiile indica faptul ca telefonul va avea un senzor wide si unul zoom. Ar fi un ansamblu similar celui folosit de Apple in ultimii ani.

In partea din fata vor fi tot 2 camere foto, insotite de diversi senzori, inclusiv pentru deblocare faciala.

(Don’t) Hold The Phone

In cel mai recent clip postat de cei de la Google se dezvaluie cea mai interesanta dintre functiile telefonului, si anume, radarul de detectare a gesturilor utilizatorului. Astfel, Google Pixel 4 ar fi capabil sa detecteze miscari ale mainii sau degetelor. Astfel, poti sa dai volumul mai incet sau mai tare, sau sa schimbi melodia, folosind doar gesturi in fata telefonului. Radarul ar mai putea detecta momentul in care intinzi mana dupa telefon si astfel va activa sistemul de deblocare faciala. Cool!

Tot in ceea ce priveste detectarea faciala, cei de la Google se lauda cu un sistem de autentificare complex, care ar functiona indiferent daca tii telefonul pe vertical sau orizontal. De asemenea, detectarea faciala va putea fi folosita si pentru plati, nu doar pentru deblocarea telefonului.

Performanta

Vor exista doua variante pentru acest model de telefon, Pixel 4 si Pixel 4XL. Pixel 4 va avea un ecran de 5,6 inci sau de 5,8 inci, in timp ce Pixel 4 XL va avea un display cu diagonala de 6,2 inci sau 6,4 inci. In ceea ce priveste procesorul, ne asteptam ca telefonul Google Pixel 4 sa aiba un Snapdragon 855, cu 6 sau 8 GB memorie RAM si un spatiu de stocare intre 128 si 512 GB.

In ceea ce priveste pretul, nu detinem informatii oficiale, insa avand in vedere ca preturile smartphone-urilor Google cresc in fiecare an, ne asteptam ca varianta cea mai performanta sa ajunga in jurul valorii de 1000Euro.

Asadar, Google Pixel 4 va fi un smartphone interesant,  a carui lansare o asteptam cu interes.

Stii deja unde il vei gasi prima data, pe Quickmobile

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici