Galaxy Buds Pro, experienta audio imersiva marca Samsung

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

       Samsung vrea sa-ti ofere o experiente audio completa cu noile casti wireless Galaxy Buds Pro care vin cu tehnologia cu beneficii majore pentru tine la pachet cu o autonomie mare a bateriei si integrarea excelenta cu asistentul digital Bixby.
Noile casti Galaxy Buds Pro vor livra performanta maxima cand le folosesti alaturi de un smartphone din noua linie Galaxy S21, cu un smartwatch sau o tableta cu procesor puternic.

        Samsung a integrat in casti tehnologia Active Noise Cancelling (ANC) prin care se pot filtra pana la 99% din zgomotele de fundal. Interesant este ca tu vei putea alege nivelul de putere al ANC in functie de locul in care folosesti castile. De exemplu, daca esti intr-un mijloc de transport in comun sau intr-un centru comercial, vei avea nevoie sa izolezi mai mult zgomotul din imprejurimi cand vorbesti la telefon sau esti intr-un videocall. Galaxy Buds Pro au microfoane care capteaza in permanenta zgomotele ambientale si te ajuta sa obtii cea mai buna experienta.
Castile iti vor decta automat vocea si vor comuta de pe modul ANC pe sunetul ambiental. De exemplu, daca vorbesti cu persoana de langa tine, castile vor stopa automat modul de anulare a zgomotului ambiental. La performanta contribuie si design-ul functional al castilor, care iti permit sa le fixezi rapid in urechi.

In centrul actiunii
       Inovatia Samsung in crearea noilor casti imbunatateste si calitatea audio pe care o vei percepe. Galaxy Buds Pro se bazeaza pe experienta AKG in crearea difuzoarelor care livreaza sunet cu bass puternic. Te vei convinge de calitatea castilor atunci cand faci streaming de muzica, dar si cand deschizi un audiobook sau urmaresti un serial pe smartphone.

       O alta tehnologie spectaculoasa folosita de casti se numeste Dolby Head Tracking. Pe scurt, castile iti ofera o experienta audio la 360 de grade, ceea ce inseamna ca tu vei fi mereu in mijlocul actiunii cand te joci sau chiar cand urmaresti un film. Aici te va ajuta si Dolby Atmos, care iti va livra sunetul cu claritate foarte buna, similar cu ce gasesti intr-o sala de concerte sau la cinema.
Castile interactioneaza personalizat cu dispozitive compatibile
Cand folosesti castile, acestea se vor integra foarte usor in ecosistemul de device-uri pe care tu le utilizezi in mod obisnuit. De exemplu, daca urmaresti un film pe tableta si primesti un apel pe smartphone, castile vor trece instant la conexiunea cu telefonul ca tu sa raspunzi usor. Ca sa ai aceasta optiune activa, trebuie sa ai dispozitive Samsung care folosesc interfata din generatia OneUi 3.1 sau mai noua.
Daca ai uitat unde sunt castile, le vei gasi rapid cu aplicatia SmartThings, care functioneza chiar si acestea nu sunt online.
Pe partea de interactivitate, Galaxy Buds Pro folosesc asistentul Bixby care-ti poate initia un apel sau iti poate schimba muzica.
Culoarea conteaza la casti, mai ales pentru cei atenti la detalii. Ai de ales intre negru, violet si argintiu gloss cu interior mat. Daca mai ai pe cineva langa tine cu acelasi model de casti, va puteti conecta la acelasti smartphone ca sa ascultati o melodie sau sa vedeti un serial.
Autonomia castilor depinde de stilul tau de utilizare, insa acestea vor functiona pana la 8 ore intr-un ciclu de incarcare. Vei putea prelungi rapid viata bateriei, daca le incarci in cutia lor. De exemplu, daca le incarci in cutia speciala 5 minute, le mai poti folosi fara probleme o ora.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici