Gadgeturile indispensabile intr-o casa noua

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Daca te-ai mutat la casa noua sau intentionezi sa faci un asemenea pas important in perioada urmatoare, ar trebui sa ai in vedere si dispozitivele care iti vor face viata mai usoara si mai sigura in locuinta. Le poti integra mai simplu si mai fluid daca gandesti o strategie inca de la bun inceput. Sa traiesti intr-o casa smart nu e doar confortabil, ci si foarte, foarte fun!

Boxa smart pentru cumparaturi si atmosfera

Amazon a creat boxa inteligenta Echo Spot care preia foarte multe dintre sarcinile pentru care ar trebui sa utilizezi mai multe dispozitive. Vei putea sa redai playlistul tau preferat de muzica, sa vezi cum e vremea maine dimineata sau sa ai conversatii online cu prietenii si familia.

Boxa Inteligenta Echo Spot, Bluetooth, Alexa, Control Vocal, Display 2.5


Gadgetul foloseste asistentul digital Alexa care iti ofera suport cand realizezi lista de cumparaturi sau cand vrei sa comanzi mancare de la restaurantul din apropierea casei.

Interesant este ca poti folosi Echo Spot pentru a gestiona si alte echipamente smart compatibile din locuinta ta. Cu o singura comanda vocala, poti inchide luminile sau poti seta temperatura termostatului.

Boxa este prevazuta cu un ecran de 2,5 inci si se conecteaza prin Bluetooth si Wi-Fi la alte sisteme din casa ta.

Lumina ambientala de calitate

Lampa cu design minimalist Mi Motion Activated Night Light 2 de la Xiaomi este solutia ideala daca vrei sa luminezi punctual un anumit colt al locuintei. O poti folosi si ca lumina de veghe deoarece aceasta se poate aprinde automat cand detecteaza miscare pe timpul noptii.

Mi Motion Activated Night Light 2 - Lumina Ambientala Cu Senzor De Miscare


Dispozitivul Xiaomi foloseste LED-uri care au durata de viata de peste 25.000 de ore si are doua grade de intensitate pentru luminozitate.

O poti folosi imediat ce o scoti din cutie, fiind necesare doar trei baterii tip AA pentru functionare.

Soneria cu camera integrata

Nest Hello este soneria smart care te va ajuta sa ai un somn mai linistit. Aceasta inregistreaza non-stop ce se intampla in fata locuintei tale, indiferent ca este zi sau noapte.

Sonerie Nest Hello Smart Wi-Fi Video Doorbell, Camera 2K, Video HD UXGA, Infrarosu Si Lumina Ambientala, Neagra


Una dintre setarile dispozitivului iti permite sa primesti notificari daca o persoana se apropie de usa, chiar daca nu are intentia sa foloseasca soneria. Fluxul video de pe Nest Hello poate fi urmarit direct pe telefon sau laptop.

Vei avea acces la inregistrari ale camerei, cand nu esti acasa de exemplu, stocate direct in cloud. Pentru acest serviciu, insa, va trebui sa platesti un abonament separat.

Internet de mare viteza in toata casa

Daca ai o locuinta cu suprafata mai mare, un singur router nu va putea sa-ti asigure un semnal bun al retelei Wi-Fi chiar in fiecare colt al casei. Tocmai de aceea, ar fi bine sa instalezi un sistem mesh cu performanta ridicata pe un areal de pana la 420 de metri patrati.

Sistem Wifi 3 Pack


Cele trei componente ale sistemului Wifi de la Google pot fi pozitionate in orice loc al casei si pot sa configurezi rapid reteaua cu aplicatia dedicata de smartphone.

La Google Wifi poti conecta toate dispozitvele din casa, iar sistemul este capabil sa prioritizeze anumite conexiuni in functie de necesarul de date.

Experienta cinematica cu Apple

Noul sistem Apple TV 4K iti transforma televizorul in centrul de divertisment al locuintei. Vei putea sa urmaresti filme, seriale si show-uri la calitate ridicata si vei avea o interfata usoara pentru a accesa servicii Apple si aplicatii cu focus pe continut.

TV 4K 32GB (2021)


Apple TV vine cu o noua telecomanda Siri cu design imbunatatit pentru a putea sa navighezi mai rapid prin meniuri si sa accesezi alte informatii cand urmaresti serialul preferat.

O inovatie Apple TV este interactiunea cu iPhone si senzorii sai avansati pentru a imbunatati calitatea imaginii televizorului.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici