Functionalitatile surprinzatoare ale boxei portabile cu ecran

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

O solutie hibrida de boxa smart cu display devine extrem de interesanta avand in vedere varietatea de activitati in care se va descurca foarte bine. O poti folosi pentru teleconferinta cand lucrezi de acasa, insa dispozitivul va functiona la fel de bine ca un centru de divertisment in locuinta sau ca un asistent personal digital cand vrei sa afli cum este traficul in oras sau cum se numeste artistul care interpreteaza melodia de final din serialul tau preferat.

Asistent in bucatarie si mod de comunicare cu prietenii

Un device de acest tip este greu de pus intr-o categorie, insa iti poti face o opinie mai clara daca folosesti deja un gadget de la producatorii boxelor smart. De exemplu, Amazon a creat Echo Show 8, device-ul prin care asistentul digital Alexa te poate ajuta si vizual, nu doar prin intermediul vocii.

Daca ai deja mai multe device-uri smart in locuinta de la Amazon, le poti controla cu Echo Show 8. Poti, de exemplu, sa ai acces la fluxul video al camerei de supraveghere sau ai optiunea de a seta termostatul din locuinta.

Varianta de boxa cu display de 8 inci iti prinde bine si daca iti place sa stai in bucatarie. Vei avea acces la retete culinare usor de realizat cu ajutorul unui ghid care-ti prezinta in detaliu pasii pentru realizarea preparatelor. Daca ti-a iesit mancarea cum trebuie, nu ar strica sa te si lauzi putin in fata prietenilor. Ai optiunea de a initia apeluri video cu prieteni si membri ai familiei care folosesc aplicatia Alexa sau un device Echo cu ecran.

Pe partea de securitate si protectie a datelor, Echo Show 8 are un buton care-ti permite sa opresti microfonul si camera. De asemenea, toate inregistrarile tale audio pot fi sterse foarte usor daca doresti.

Sunet legendar din boxa, acum si cu display incorporat

Pe langa calitatea audio foarte buna, boxa Link View 8+ produsa de JBL te ajuta si sa fii mai productiv acasa sau la birou. Device-ul foloseste asistentul digital Google care poate procesa un numar foarte mare de comenzi vocale. Poti direct de pe boxa sa accesezi platformele de streaming de continut sau o poti conecta usor cu telefonul, tableta sau laptop-ul personal.

JBL Link View 8+ exceleaza pe partea de sunet, oferind claritate ridicata si un bass puternic. Insa nu trebuie ignorat potentialul Google Assistant pe care il poti folosi pentru a initia un apel video cu prietenii sau pentru a seta lumina smart potrivita cand te uiti la un film.

Boxa are integrat un Chromecast si vei putea sa faci rapid streaming de muzica, radio sau podcast-uri de pe dispozitivul tau mobil preferat.

Modelul este rezistent la stropii de apa, asa ca poti sa tii boxa cam in orice incapare si sa mergi cu ea chiar si la birou sau la o iesire cu prietenii la iarba verde. Cand nu o folosesti, boxa poate servi si ca o piesa interesanta de design pentru locuinta.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici