Cum sa aduci ecosistemul Amazon in casa ta

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Amazon a dezvoltat un intreg ecosistem de device-uri pentru casa pe care le poti controla prin comenzi vocale, ceea ce te ajuta sa-ti transformi locuinta intr-un spatiu cu adevarat sigur si digitalizat doar rostind „Alexa”.

Cele mai recente lansari de gadgeturi marca Amazon pentru locuinta folosesc asistentul digital Alexa, pe care te poti baza daca vrei sa pornesti muzica intr-o camera, sa afli cum este vremea maine dimineata sau daca vrei sa stii care sunt cele mai importante stiri din acest moment.

Totul cu ajutorul unor comenzi standard, insa poti sa fii si mai creativ cu intrebarile tale deoarece asistentul digital primeste actualizari in mod constant pentru a intelege tot mai bine limbajul natural.

Echo Flex pentru gestionarea device-urilor smart

Poti conecta mini speaker-ul Echo Flex la un intrerupator liber si vei putea sa-l folosesti instant pentru a controla toate dispozitive Smart Home compatibile din locuinta. Device-ul are integrat asistentul Alexa astfel incat il poti utiliza pentru a stinge iluminatul smart din incapere sau pentru a schimba temperatura la termostat printr-o simpla comanda.

Echo Flex este extrem de versatil si te poate ajuta si cu alte informatii, pornind de la traficul din oras la rezultatul echipei de fotbal preferate, pana la adaugarea de produse pe lista de cumparaturi online.

Dispozitivul se conecteaza la reteaua de Wi-Fi si este compatibil cu gadgeturi care folosesesc Fire OS, Android sau iOS. Il vei putea accesa si prin browser web. Echo Flex vine si cu sisteme de conectivitate prin USB si Bluetooth.

Divertisment la calitate 4K

Iti poti transforma un smart TV in centrul de divertisment al locuinte daca folosesti Fire TV 4K Stick + Telecomanda de la Amazon. Dispozitivul te ajuta sa sa gasesti usor continut video la calitate 4K Ultra HD fie prin intermediul comenzilor vocale receptate de Alexa sau alegand din optiunile afisate de televizor.

Calitatea imaginii se va apropia de experienta din cinema datorita tehnologiilor suportate precum Dolby Vision, HDR10+ care iti ofera imagini la o calitate exceptionala. Stick-ul ofera si suport audio pentru tehnologia Dolby Atmos si il vei putea folosi pentru a face streaming de muzica, iar mai multe optiuni vor fi disponibile cu sisteme home audio compatibile.

Telecomanda inclusa in pachet te ajuta sa controlezi prin voce nivelul de sunet din film sau sa gasesti show-ul tau preferat rapid.

Siguranta smart

Amazon a creat camera de supraveghere Echo Look care poate reprezenta un punct de plecare pentru un sistem de securitate smart pentru locuinta. Device-ul integreaza o camera de 5MP, patru microfoane si un speaker integrat.

Echo Look poate fi gestionata prin intermediul aplicatiilor mobile compatibile cu sisteme de operare Android si iOS. Este bine de stiut ca fotografiile si inregistrarile video surprinse de camera vor fi incarcate in cloud-ul Amazon si le vei putea accesa pentru o durata de 3 ani.

Camera are un design minimalist si se va integra foarte usor in orice camera din locuinta ta. Trebuie doar sa ai o priza in apropiere si o conexiune Wi-Fi pentru ca Echo Look sa creasca nivelul de siguranta din casa.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici