Cum iti activezi gratuit abonamentul AppleTV+ pe un an, prin noul tau dispozitiv Apple

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Odata cu evenimentul de lansare din 10 septembrie, cei de la Apple au anuntat si Apple TV+, un serviciu de streaming asemanator Netflix, in care poti urmari un numar larg de filme, seriale si emisiuni originale Apple.

Acesta va fi disponibil incepand cu 1 Noiembrie in peste 100 de tari si regiuni si va putea fi utilizat prin intermediul aplicatiei Apple TV disponibila pe iPhone, iPad, Apple TV, Mac sau iPod Touch. Si acum urmeaza partea cea mai interesanta. Pretul lunar al abonamentului este de  $4.99 (pret in SUA), insa persoanele care, incepand din 10 septembrie, isi achizitioneaza un dispozitiv Apple: iPhone (orice model), un iPad, Apple Tv, Mac sau iPod Touch au sansa de a se bucura de abonament gratuit timp de un an pe Apple TV +.

Cum activezi gratuit abonamentul Apple TV+?

Activarea abonamentului gratuit pentru un an se face din aplicatia Apple Tv+, actualizata la zi, incepand cu data de 1 noiembrie. Trebuie sa stii ca dupa ce ti-ai cumparat si activat dispozitivul, ai 3 luni la dispozitie sa iti revendici abonamentul gratuit pentru un an, din aplicatie.

Este important sa mai stii ca aceasta oferta se aplica atat in cazul dispozitivelor noi cat si celor refurbished, inclusiv cele din iPhone Upgrade Program si nu este limitata la vreun canal de vanzare (Apple Store, revanzatori) si va fi disponibila in toate tarile in care se lanseaza Apple TV+.

O parte extrem de interesanta si convenabila este ca pana la 6 membrii ai familiei pot imparti un abonament Apple TV+ si sa urmareasca filme si seriale folosind propriul lor Apple ID. Dupa incheierea acelui an gratuit, pentru a te bucura in continuare de abonament, va trebui sa achiti $4.99 (pret in SUA) pe luna, o suma extrem de accesibila avand in vedere accesul pe care il ai nelimitat la filme, seriale si emisiuni de anvergura.

Iata cateva din titlurile sonore de care te poti bucura prin abonamentul Apple TV+:

The Morning Show, cu Reese Witherspoon si Jennifer Aniston, Dickinson, See, Ghostwriter sau The Elephant Queen. Inclusiv faimoasa Oprah se alatura acestui proiect, asadar Apple TV+ se anunta a fi o excelenta modalitate de petrecere a timpului liber. Bineinteles, pentru toate filmele si serialele ai posibilitatea de a selecta subtitrare si/sau dublare a vocii, disponibile in peste 40 de limbi.

 Trebuie sa mai stii ca in curand Apple TV+ va fi disponibil si pentru dispozitive Samsung, Amazon Fire TV, LG, Roku, Sony si VIZIO. De asemenea, utilizatorii se pot inscrie si pe tv.apple.com in Safari, Chrome si Firefox. Bineinteles, in cazul vizionarii pe aceste dispozitive, utilizatorii trebuie sa plateasca $4.99 pe luna (pret in SUA).

Asadar, Apple TV+ este un serviciu care merita incercat, cu atat mai mult daca poti profita de el gratis. Asadar, te incurajam sa iti achizitionezi acum un iPhone, iPad, Mac, Apple TV, Mac sau iPod Touch pentru a te bucura de un an de abonament gratuit.

Gasesti toate produsele Apple pe quickmobile.ro

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici