Cum folosesti un iPhone Dual SIM?

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat


Telefoanele Dual-SIM sunt la mare cautare in ultima perioada, iar vestea cea mai buna este ca pe Quickmobile gasesti in exclusivitate noile modele de iPhone 11, 11 PRO si 11 PRO MAX cu doua cartele SIM.

Iata de ce reprezinta un avantaj si cateva sfaturi practice.

De ce e cool sa ai un iPhone Dual SIM?

  • Poti sa folosesti unul din numere in interes personal si unul pentru business
  • Poti sa ai planuri tarifare de voce si date diferite pentru fiecare numar

De ce anume ai nevoie?

Pentru a folosi DualSIM pe un iPhone ai nevoie de versiunea iOS 12.1 sau mai noua, doua cartele nano-SIM si unul din modelele urmatoare de iPhone:

  • iPhone 11
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone XS Max
  • iPhone XR

Un aspect interesant este faptul ca odata ce ai inserat cele doua cartele SIM, poti sa le denumesti astfel incat sa iti fie usor sa le identifici: personal vs business; principal vs secundar etc. Spre exemplu, atunci cand vrei sa adaugi un numar nou in agenda, poti alege simplu pe care din cartele sa il salvezi, la fel si atunci cand doresti sa efectuezi un apel.

De asemenea, ai posibilitatea de a alege care din cele doua numere este cel principal, adica cel de pe care sa se foloseasca datele celulare sau care sa fie folosit automat atunci cand apelezi un numar nou, care nu se afla in lista ta de contacte. Daca nu doresti ca unul din numere sa fie cel principal, ci ambele, poti sa le selectezi pe amandoua.

Un aspect care face mult mai simpla utilizarea telefonului DualSIM este faptul ca iPhone-ul isi aminteste care numar sa il foloseasca in functie de contactul pe care il apelezi. Astfel, telefonul va folosi automat numarul pe care l-ai folosit data trecuta pentru a apela contactul. Daca doresti sa schimbi asta, o poti face simplu, din setari.

Asadar, un alt avantaj pe care trebuie sa il iei in considerare este ca iPhone-ul Dual SIM este extrem de usor de utilizat. Daca aveai impresia ca doua cartele SIM vor fi greu de manageriat, ei bine, cei de la Apple s-au asigurat ca nu va fi asa.

Asadar, de doua ori mai multa flexibilitate, de doua ori mai multe oportunitati.

Comanda-ti si tu noul iPhone in varianta Dual SIM cu un click AICI

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici