Cum alegi cea mai buna tastatura pentru tableta

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Versatilitatea descrie cel mai bine o tableta, care poate fi folosita pentru scoala online, munca de acasa, apelurile video cu familia si prietenii sau ca dispozitiv pentru divertisment cand esti pe drum sau in concediu.

Chiar daca, in ultimul an, telefoanele par sa fi preluat multe dintre rolurile tabletei, aceasta ramane un fel de etapa intermediara (intre telefon si laptop sau calculator) care ne face experienta de utilizare mai placuta si mai confortabila. In plus, o putem folosi pentru a citi o carte in format electonic- este incomparabil mai confortabil pentru ochi si va salva atmosfera in masina daca, la drum lung, copilul va putea privi un film.

Puterea unei tablete este augmentata daca ii adaugi o tastatura compatibila. Iti vei da seama ca este mult mai usor sa trimiti un e-mail, sa folosesti aplicatiile de comunicare si chiar sa te joci online.

Marii producatori vin cu propriile linii de periferice pentru tablete, iar tastaturile vor functiona foarte bine daca sunt din acelasi ecosistem. La fel de usor poti sa optezi pentru o tastatura de la alt producator, insa trebuie sa te asiguri ca va fi compatibila cu modelul de tableta pe care il detii sau vrei sa-l achizionezi.

Tastatura creata pentru mobilitate

Daca vrei sa folosesti aceeasi tastatura pe tableta , smartphone sau laptop , poti merge pe varianta K480 de la Logitech. Avantajul tastaturii este ca iti va aduce un plus de productivitate daca te obisnuiesti cu stilul de tastare si o ai mereu la indemana pentru dispozitivele mobile indispensabile.

K480 va avea performanta maxima pe orice sistem de operare asa ca nu trebuie sa-ti faci problemele daca tableta ta ruleaza Android, iOS, Windows sau Chrome OS.

Interesant este ca tableta are un suport incorporat pe care poti sa o fixezi. Acest lucru te va ajuta sa lucrezi mai usor si vei avea o experienta mai placuta de vizualizare cand urmaresti un serial sau te joci. Suportul te va ajuta sa ai si o aparitie profesionala in cazul in care folosesti tabletele pentru sedinte online.

Tastatura functioneaza cu doua baterii tip AAA, care iti asigura o autonomie pe termen lung. Accesoriul extern poate fi folosit la o distanta de pana la 10 metri fata de dispozitivul mobil cu care l-ai asociat.

Husa cu tastatura pentru functionalitati suplimentare

Husa cu tastatura pentru Samsung Galaxy Tab S7 iti va oferi o experienta superioara de utilizare a tabletei tale.

Vei aprecia cu siguranta modul flexibil al husei care iti permite sa ajustezi unghiul de deschidere pentru ca tu sa ai ecranul tabletei in pozitia preferata.

Modelul este prevazut cu un touchpad mare si taste functionale intuitive. Partea cu adevarat interesanta este ca poti folosi tastatura ca si cum ar fi un desktop daca dispozitivul tau Samsung este compatibil cu platforma DeX.

Accesoriul isi va face treaba cam in orice scenariu de lucru, pornind de la scoala online, la munca hibrida si sesiunile de gaming intense. In plus, scapi de gandul ca trebuie sa iei si tastatura cu tine sau ca tableta nu este protejata: husa va avea grija de toate aceste detalii.

Experienta magica de la Apple

Tableta ta va castiga functionalitatea unui laptop datorita tastaturii Magic Keyboard 2021 pentru modelul iPad Pro.

Tastatura are un sistem de prindere magnetic si vei putea regla unghiul de vizualizare dupa preferintele tale.

Magic Keyboard foloseste taste silentioase, iluminate si are un trackpad compatibil cu gesturile Multi Touch. Tastatura poate fi incarcata rapid prin portul USB-C. Daca folosesti deja dispozitive din ecosistemul Apple, te vei adapta in mod natura la functionalitatile tastaturii inovatoare.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici