Cioc-Cioc ! Vezi cine e la usa cu soneria inteligenta Star!

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat


Iti doresti sa faci primul pas spre o casa mai sigura si mai smart? Poti incepe cu un gadget accesibil, dar extrem de util, soneria inteligenta Star. Este un prim pas important care iti va demonstra cat de cool si confortabil este ca elementele tale de acasa sa fie interconectate.

In momentul in care cineva va suna la usa ta, vei primi notificare direct pe telefon si implicit pe smartwatch (asta daca folosesti) ca cineva suna la usa casei tale. Apesi pe notificare si ti se deschide automat aplicatia cu camera soneriei pornite pentru a vedea cine e la usa locuintei.  Ba mai mult, trebuie sa stii ca aceasta sonerie are si functie de interfon. Astfel, tu prin telefon poti vorbi cu persoana de la usa ta si ea poate sa iti raspunda, soneria inteligenta avand un difuzor si microfon incorporat.

Soneria, pe langa faptul ca iti arata cine suna la usa locuintei tale, poate inregistra sau fotografia evenimentele din fata usii tale pe un card microSD cu o capacitate maxima 32GB. In aplicatie ai o sumedenie de setari  in ceea ce priveste soneria, incepand de la calitatea filmarii sau a fotografiilor, salvarea fisierelor, setari pentru modul “Nu deranjati”, alerte si mesaje si chiar si intervalul pentru Auto-Sleep, adica poti seta dupa cat timp soneria nu va mai transmite imaginea pentru economisirea energiei.

Ca si specificatii, soneria are o lentila cu un unghi de deschidere de 140 grade, suficient de larg pentru a capta tot spatiul din fata usii tale. Camera transmite si inregistreaza la o rezoltuie HD si dispune si de modul Night Vision in cazul in care  coridorul blocului sau intrarea in locuinta ta nu este suficient de iluminata.

In ceea ce priveste bateriile, soneria foloseste 3 baterii R6, si receptorul la fel, insa avand in vedere ca are modul Auto-Sleep si nu functioneaza in continuu, ci doar la actionarea acesteia, este un gadget care cu siguranta va rezista luni intregi fara a fi nevoie sa ii schimbi bateriile. Si mai trebuie sa stii ca aceasta nu este o sonerie de exterior, deoarece nu rezista la apa astfel eu o recomand tuturor celor care isi doresc sa o amplaseze la intrarea apartamentului  pe coridor, sau la intrarea locuintei, daca aceasta zona este acoperita corespunzator.

In concluzie, soneria inteligenta STAR este un gadget accesibil care se potriveste perfect pentru cei care isi doresc o sonerie smart , la un pret mai mult decat accesibil. Pana la urma costa in jur de 200 de lei, pretul unei cine decente in oras. 

Gasesti soneria Star AICI

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici