Cele mai bune gadgeturi cadou pentru biroul de acasa

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Cele mai bune gadgeturi cadou pentru biroul de acasa

 Gadgeturile si accesoriile potrivite pot stimula creativitate si ofera un boost de productivitate cand lucrezi de acasa. Tehnologia imbunatateste calitatea muncii tale indiferent de locul in care te afli, iar un cadou functional, cu design cool si util va fi mereu apreciat de cineva care si-a amenajat biroul in propria locuinta. Pentru ca nu e simplu sa lucrezi de acasa, dar nici (atat) de complicat. Nu mai pierzi timp in trafic, ai ocazia sa fii mai aproape de familie, iar Zoom-ul se transforma, cat ai clipi, in sala de sedinta sau in lounge pentru o cafea cu colegii.

Mouse precis si silentios

 Mouse-ul wireless M220 silent de la Logitech vine cu performante foarte bune de utilizare in munca de birou, la un pret competitiv. Mouse-ul wireless este si silentios, iar apasarea butoanelor produce un zgomot cu 90% mai redus comparabil cu alte modele lansate de producator.

M220 se misca rapid si ofera o experienta foarte buna cand faci scrolling sau click. Indiferent ca este folosit la birou sau pe alta suprafata, mouse-ul va avea mereu performante ridicate.  Daca vrei sa-l faci cadou, este bine sa stii ca modelul are o eficienta energetica foarte buna, iar bateria are o durata de viata de aproximativ 18 luni.

Mouse Wireless M220 Silent Gri

 

Prezenta online profesionala cu o camera performanta

camera web performanta este cadoul ideal pentru cineva care trebuie sa participe la sedinte sau sa faca prezentari online. Imaginea si sunetul de calitate fac diferenta in noul context, iar camera web C920E de la Logitech indeplineste standarde inalte de calitate. Camera poate fi utilizata pentru transmisiuni in format Full HD 1080p, cu imagini clare, datorita focalizarii automate.

Pe partea audio, C920E este echipata cu doua microfoane stereo care capteaza sunetul stereo natural. Camera se conecteaza rapid la laptop sau PC prin USB 2.0 sau USB 3.0.

Camera Web C920E Webcam

 

Castile care anuleaza zgomotul ambiental

Calitatea audio, cand vorbesti intr-o sedinta sau eveniment online, este mai importanta chiar decat imaginea. Cei care lucreaza de acasa in conditii ideale, vor avea mereu liniste. Insa, in realitate, cei mai multi dintre noi impratim spatiul cu membrii familiei: in sedinte, se aud bebelusi plangand, pisici mieunand, catei care apara casa de curieri si asa mai departe. Poti face cadou o pereche de casti Logitech Wired Headset Teams unui apropiat interesat de calitatea convorbirilor si de o mai buna separare munca- viata personala. Castile folosesc microfoane duale care anuleaza zgomotul exterior astfel incat cel care vorbeste poate sa faca o prezentare cu adevarat reusita, fara intreruperi.

Logitech a creat drivere speciale pentru aceste casti cu microfotn, astfel incat acestea ofera un bass puternic si sunet clar in timpul discutiilor. Castile sunt confortabil de purtat si sunt realizate din materiale cu grad ridicat de rezistenta.

Casti Audio Zone Wired Headset Teams Over Ear, Microfon, USB-A, USB-C, Negru

 

Boxa asistent si centru de divertisment

Boxa smart HomePod Mini de la Apple un cadou ideal pentru cei care apreciaza si o pauza de relaxare in timpul programului sau dupa orele de munca. Avand un design minimalist in stilul care a consacrat Apple, boxa poate fi si un element decorativ atractiv pentru birou. Cu ajutorul comenzilor vocale date asistentului Siri, HomePod asista utilizatorul in sarcinile de zi cu zi. De asemeneaboxa poate fi folosita pentru a raspunde la telefon sau pentru a asculta un podcast.

Este bine sa stii ca HomePod Mini este compatibila cu numeroase generatii de iPhone si iPad.

Boxa Inteligenta HomePod Mini Negru

 

Tastatura compacta wireless

O tastatura versatila si compacta, cu autonomie mare a bateriei, poate fi cadoul ideal pentru utilizatorul care exploreaza mai multe zone ale locuintei pentru biroul de acasa.

Modelul K380 de la Logitech poate fi conectat la PC, tableta sau smartphone si ofera o experienta de tastare foarte buna fie in editarea unui tabel Excel sau in corectarea unui raport cu dimensiuni mari. Cadoul va fi, cu siguranta, apreciat pe termen lung si va face munca de acasa mai simpla si mai placuta.

Tastatura Bluetooth K380 Multi-Device

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici