Castile Sennheiser, calitate audio premium cu un design minimalist

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Cand asculti muzica, urmaresti un film sau vorbesti la telefon, nu vei da gres cu acest presSennheiser este unul dintre producatorii de casti care nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Produsele lor sunt folosite de ingineri de sunet, producatori si artisti muzicali din intreaga lume datorita experientei premium de utilizare. Daca esti in cautarea unei perechi de casti versatile care sa iti livreze calitate audio deosebita ctigios brand german.

Calitate premium in orice situatie

Castile Momentum Wireless combina designul curat cu tehnologia inovatoare dezvoltata de inginerii Sennheiser. Otelul si pielea autentica sunt folosite din plin pentru ca perechea ta de casti sa livreze performanta fara probleme ani de zile si sa mentina stilul consacrat al brandului la nivelul premium cu care ne-a rasfatat si obsinuit.

Producatorul spune ca aceste casti pot reproduce sunetele joase intr-un mod echilibrat si cu precizie la o calitate similara cu cea dintr-un studio muzical.

Partea cu adevarat interesanta este in optiunile pentru utilizatori in scenariile obisnuite. De exemplu, ai trei niveluri de Anulare activa a zgomotului (ANC) in functie de mediul in care te afli. Mai mult, producatorul a integrat Transparent Hearing, o optiune fascinanta pentru ca iti permite sa asculti muzica fara a distras de ce se intampla in jurul tau. Optiunea poate fi cu adevarat utila daca esti pe bicicleta sau trotineta electrica si porti castile pe urechi, insa iti recomandam sa fii cu ochii-n patru pentru a nu pierde contacul cu traficul.

Cand porti castile, vei putea face usor tranzitia intre modul de muzica si cel in care efectuezi apelul, datorita butoanelor discrete integrate pe una dintre cupe. Daca le asociezi cu smartphone-ul tau, vei putea interactiona prin comenzi vocale cu asistentul digital instalat pe terminal.

Interesanta este si aplicatia de mobil a producatorului care augmenteaza functiile castilor. Vei putea sa stabilesti gradul de anulare a zgomotelor de fundal si chiar poti sa localizezi castile, daca nu le mai gasesti prin casa sau la birou.

Te vei bucura de performanta speciala a castilor pana la 17 ore intr-un singur ciclu de incarcare.

Castile folosite de artisti pe scena

IE 500 Pro sunt castile cu cablu care le permit muzicienilor sa auda fiecare nuanta a vocii lor sau a instrumentelor, chiar si pe cele mai zgomotoase scene, potrivit Sennheiser.

Castile folosesc tehnologia TrueResponse astfel incat sunetul este reprodus cu un nivel extrem de redus de distorsiune, 0,08% mai exact (imposibil de reperat, la modul cel mai sincer, de auzul profan).

Vei putea folosi castile IE 500 Pro in sesiuni de cateva ore fara sa existe riscul ca acestea sa-ti cada din urechi. Partea cu adevarat impresionanta este ca, indiferent cat de zgomotos este locul in care le folosesti, castile iti vor proteja auzul, ceea ce este cu adevarat important pentru profesionistii din domeniu.

Castile cantaresc doar 18 grame si vin cu un cablu detasabil de 1,3 metri.

Sunet clar tot timpul

Castile Momentum True Wireless 2 livreaza calitate pe toata linia, intr-un format compact, astfel incat vei putea sa le porti in urechi toata ziua.

Modelul anuleaza foarte bine zgomotele de fundal pentru ca tu sa te concentrezi pe discutia pe care o ai la telefon sau intr-o sedinta online cu colegii de birou. Principalele functii ale castilor sunt accesibile prin simpla apasare a castii. Astfel, vei putea prelua apeluri sau activa asistentul digital disponibil pe smartphone.

Castile au o autonomie de 7 ore care poate fi crescuta la 28 de ore daca le incarci in cutiuta lor.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici