Castile revolutionare cu traducere din alta limba in timp real

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Tehnologia din ecosistemul audio dezvoltata de Google a condus la producerea unor casti wireless care iti ofera traducerea in timp real prin modul interpret. Optiunea este extrem de utila daca trebuie sa te descurci intr-o tara straina unde nu cunosti limba sau chiar intr-o teleconferinta atunci cand nu exista optiunea unui traducator, ceea ce, trebuie sa admitem, aduce viitorul cu un pas mai aproape de prezent. Avem ocazia sa ne pliem pe noua normalitate si sa punem tehnologia la treaba in moduri care parea sa tina de domeniul science-fiction acum cativa- nu foarte multi- ani. Fascinanta este viteza cu care noile tehnologii sunt integrate in viata noastra, iar apetitul pentru inovatie este insatiabil.

Castile Google Pixel Buds ofera o calitate audio foarte buna si au un design compact, fara cabluri inutile. Le vei putea tine cu tine toata ziua si te vor ajuta daca esti la volan, in pauza de masa sau intr-un videocall cu echipa.

Insa, magia incepe atunci cand apesi casca dreapta, moment in care gadgetul are activata functia de comanda vocala. Daca trebuie sa ai o scurta conversatie in limba italiana sau franceza, va trebui sa dai comanda pe formatul „Google, help me speak Italian/French”.  Cu optiunea de traducere in timp real operationala, tu vei putea vorbi in limba pe care o cunosti, iar frazele vor fi afisate pe ecranul telefonului tau, unde ai activat aplicatia Google Translate.

Cand persoana cu care vorbesti iti ofera un raspuns, vei auzi in casti traducerea in timp real pentru a realiza o conversatie utila.

Google spune ca modelul acesta de casti recunoaste 40 de limbi diferite si te va ajuta sa interactionezi cu persoane din numeroase tari.

Poti conecta castile la un smartphone care ruleaza sistemul de operare Android sau iOS pentru functiile audio. Pentru a folosi Google Assistant, trebuie sa folosesti un smartphone Pixel produs de Google sau un alt telefon care are instalata cel putin versiunea de Android 7.0.

Traducerea in timp real este o facilitate spectaculoasa a castilor, insa Pixel Buds are si alte caracteristi utile pentru activitatea zilnica. De exemplu, cu comenzile vocale vei putea controla redarea muzicii si poti cere sa ti se citeasca un mesaj text primit fara a mai apela la smartphone.

Tot printr-o comanda vocala poti obtine coordonatele de deplasare daca trebuie sa ajungi pe o anumita strada in oras. Pixel Buds te vor anunta cand trebuie sa schimbi directia si ce distanta a mai ramas pana la destinatia selectata de tine.

Cand nu folosesti castile, le poti pastra intr-o cutie speciala care incape intr-un buzunar. Pixel Buds se incarca rapid si iti ofera o autonomie de 24 de ore de ascultare.

Cand vrei sa le conectezi la smartphone Android, tot ce trebuie sa faci este sa le scoti din cutie, iar telefonul le va detecta automat datorita asistentului digital Google.

Puterea Google Assistant in gadgeturile din casa ta

Traducerea conversatiilor in modul interpret cu cineva care nu vorbeste limba ta este disponibila si pe alte dispozitive care folosesc Goggle Assistant.

Toate boxele smart Google Home, ceasurile smart, tabletele si telefoanele pot folosi aceasta optiune si este bine sa stii ca limba romana poate fi folosita cu usurinta in aplicatie. Poti cere asistentului Google sa-ti traduca o conversatie in limba romana sau sa-ti traduca din limba romana in alte limbi disponibile inclusiv araba, olandeza, mandarina sau rusa.Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici