Beats Solo 3 – castile fara fir

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

De ce sa alegi castile Beats Solo 3? Scapa de problema legata de cablurile castilor, care de multe ori devine enervanta.

Beats este o marca premium produsa de compania Monster, pornind de la necesitatea unor casti calitative de studio pentru producatorul hip-hop Dr. Dre, acesta fiind nemultumim de oferta actuala de pe piata.

Beats Solo3 Wireless sunt castile perfecte de zi cu zi, cu o durata a bateriei de pana la 40 de ore. Cu functia Fast Fuel permite o incarcare de 5 minute sa iti ofere 3 ore de redare a muzicii, aceste casti fiind ideale pentru persoane active. Daca asculti muzica la casti cu moderatie, 2 ore pe zi, ar putea sa treaca aproximativ 3 saptamani pana sa reincarci bateria.

Castile on-ear sunt regrabile, astfel acestea raman confortabile pe tot parcursul zilei. Ofera o redare premium cu o acustica bine pusa la punct care maximizeaza claritatea, astfel incat sa puteti experimenta muzica exact cum a fost menita sa fie auzita.

Castile Beats Solo 3 trebuie sa le pornesti si se conecteaza instant cu dispozitivele Apple. Puteti asculta muzica, prelua apeluri, ajusta volumul sau sa activati Siri in timp ce sunteti in miscare, doar apasand butonul cu logo Beats.

Bucura-te de castile wireless Solo 3 de la Beats care iti ofera maini libere si fara grija de a te incurca in fire.

Gasesti aici castile in mai multe culori! 

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici