Bateriile reincarcabile ABCTech – Economisim bani si protejam mediul!

Articol scris de Adina Ananie
Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Telecomenzi, aparate foto compacte, gamepad-uri, controllere, mouse wireless, mp3 player, jucarii electrice sau lanterna – acestea sunt doar cateva din dispozitivele electronice care imi vin minte atunci cand vine vorba de necesitatea de a achizitiona baterii alcaline AA.

 Ca si consumator inrait de tehnologie, e destul de frustrant ca unele din dispozitivele de mai sus sa nu vina cu o varianta mai actualizata, unde deja am avea un acumulator reincarcabil. Bateriile reincarcabile Abc Tech simplifica lucrurile si ne ofera o serie de avantaje importante, pe care merita sa le discutam

1. ECONOMISESTI BANI

Nu e nevoie sa ne ascundem, motivatia financiara este pentru fiecare dintre noi cea mai importanta in decizia de cumparare. Pentru ca multe dintre dispozitivele noastre folosesc baterii si trebuie sa le schimbam des, daca incercam sa calculam cat cheltuim pentru baterii anual, descoperim ca ajungem la o suma destul de mare. Aici intervine primul avantaj major al bateriilor reincarcabile: ele rezista la pana 600 de incarcari, asadar nu sunt de unica folosinta, ca cele clasice. 600 de incarcari inseamna 600 de baterii clasice pe care nu mai trebuie sa le cumperi.

2. PROTEJEZI MEDIUL INCONJURATOR

Stim cu totii cat de important este sa avem un impact pozitiv asupra mediului inconjurator. Ca si cetatean al planetei, fiecare are datoria de a se asigura ca nu dauneaza « casei » in care noi toti locuim. Bateriile reincarcabile Abc Tech te ajuta sa faci asta, intrucat, in loc sa consumi 600 de baterii pe care apoi le arunci, folosesti doar una.

Majoritatea bateriilor contin substante toxice precum plumb, mercur, nichel, cadmiu, zinc, litiu, care pot afecta sanatatea noastra. Daca bateriile se arunca la cosul de gunoi, acestea vor ajunge cel mai probabil la gropile de gunoi, iar dupa un interval de timp bateriile se corodeaza si apar scurgeri ale substantelor toxice pe care le contin. Odata ajunse in mediu, aceste substante toxice polueaza solul, apele, si pe noi toti. De aceea, alegand o baterie reincarcabila, protejezi mediul in care traiesti!

3. LE INCARCI ORIUNDE, ORICAND

Bateriile Abc Tech au o capacitate de 1450 mAh si partea cea mai cool este ca le poti incarca extrem de simplu, la orice conector USB. Nu ai nevoie de un incarcator special, bateria poate fi incarcata oriunde, acasa sau la servici, direct de la portul USB al laptop-ului sau calculatorului tau, sau la o baterie externa.

Bateria este prevazuta cu LED, care indica starea de incarcare a acesteia si are circuit de protectie intregrat, astfel incarcarea va fi sigura si constanta.

E important sa alegem SMART, iar bateriile reincarcabile Abc Tech sunt cel mai bun exemplu de alegere smart!

Le gasesti AICI!

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici