Avantajele castilor tip earbuds

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Castile vin in multiple variante care pot multumi atat iubitorii de muzica, dar si pasionatii de sport sau de vorbit la telefon. Daca petreci destul de mult timp in masina, zilnic, s-ar putea sa ai nevoie de o pereche de casti versatile, iar cele de tip earbuds s-ar putea sa ti se potriveasca cel mai bine.

Castile cu banda si cupe sunt cele mai populare in randul utilizatorilor interesati in primul rand de o calitate audio foarte buna. Insa, este mai greu sa le iei cu tine cand alergi sau cand conduci. Mai adaugam si un disconfort in cazul in care porti cercei, ochelari sau masca de protectie!

Aici iti vin in ajutor castile de tip earbuds, care se fixeaza usor in partea exterioara a canalului auditiv. Daca le pui in urechi, s-ar putea sa uiti sa le mai dai jos, fiind extrem de usoare si manevrabile. In cazul acestor casti, avem un compromis intre calitatea audio si mobilitate. Izolarea zgomotelor exterioare s-ar putea de asemenea sa fie medie, insa daca vrei casti cu izolare fonica superioara ai optiunea castilor mai voluminoase, poate cele pe care le folosesti acasa pentru PC.

Ideal ar fi sa incerci mai multe variante de casti de tip earbuds pentru a vedea care pereche se potriveste cel mai bine, mai ales daca planuiesti sa le folosesti zilnic.

In cazul in care petreci mai mult timp la volanul masinii, castile earbuds sunt o varianta optima. Le vei conecta prin Bluetooth la smartphone si vei putea avea convorbiri telefonice in siguranta si la calitate buna. La fel de bine le poti folosi pentru a asculta muzica relaxanta sau un audiobook, mai ales cand esti prins in trafic. Fara cabluri sau alte device-uri pe care risti sa le uiti in masina sau acasa.

Caracteristicile tehnice de luat in calcul

Autonomia castilor este un aspect pe care trebuie sa-l analizezi cu atentie cand vrei sa faci achizitia. Producatorii vor preciza cat pot functiona castile earbuds dupa un ciclu de incarcare atunci cand asculti muzica sau vorbesti la telefon. In general, poti asculta muzica timp de 3 ore sau poti avea convorbiri telefonice mai bine de 2 ore inainte sa fie nevoie sa le reincarci. Unii producatori ofera autonomie de pana la 20 de ore.

De asemenea, este bine sa verifici daca perechea de casti este compatibila cu un asistent digital cum ar fi Siri, Bixby sau Google Assistant.  

Acestea marcheaza si la capitolul durabilitate. Castile de tip earbuds sunt realizate din materiale de calitate rezistente la apa si transpiratie, respectand certificari dure care sunt acordate si producatorilor de smarphone-uri.

Huawei a creat castile Honor Magic Earbuds care pot fi controlate doar prin simpla lor atingere. Astfel, poti controla apelurile telefonice si poti intrerupe redarea muzicii. Acest model are integrat si un senzor care detecteaza automat daca folosesti sau nu castile pentru a stopa anumite procese, conservand bateria. Dupa ce le-ai incarcat, poti folosi castile pana la 3,5 ore.

Castile Wireless Clarity HD Airlinks Earbuds de la Monster au o autonomie semnificativa de pana la 20 de ore si pot fi incarcate relativ rapid in maximum 3 ore. Castile au un design ergonomic si conexiuni stabile datorita celui mai recent chip Bluetooth integrat.  Imediat ce vei scoate castile din suport, acestea se vor conecta instant la ultimul device cu care au fost legate prin Bluetooth.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici