Vrei internet rapid acasa? Iata cum il obtii!

Articol scris de Adina Ananie
Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Care sunt lucrurile esentiale de care ai nevoie cand te muti intr-o casa? O saltea, o baie si o conexiune wireless stabila. Nu te putem ajuta cu primele doua, dar in ceea ce priveste internetul, iti propunem Sistemul Wifi Google. Este simplu, eficient si bineinteles, smart.

Sistemul e format din trei dispozitive care comunica intre ele pentru a acoperi o arie de pana la 420 de m², astfel incat sa te bucuri de o conexiune sigura in intreaga casa. Se conecteaza simplu la modemul tau si nu va avea nicio problema sa functioneze cu furnizorul tau de internet.

 Routerele traditionale se instaleaza intr-o anumita camera, iar daca tu te afli in partea opusa a casei, cel mai probabil iti va fi dificil sa te bucuri de internet la viteza ridicata. Tocmai din aceste considerente, router-ul Google e format din trei componente, iar dispozitivele tale se vor conecta automat la cea mai apropiata dintre ele.

Ceea ce e si mai cool la router-ul Google este faptul ca are functii smart. Se conecteaza la smartphone-ul tau prin aplicatia Google Wifi si iti permite sa vezi cate dispozitive sunt conectate si cat internet consuma fiecare. De asemenea, poti controla cat timp petrec copiii tai conectati la internet si bineinteles, poti oricand sa il opresti de la distanta. Pentru siguranta lor, poti si sa blochezi accesul pe diverse site-uri. Aceste aspecte sunt extrem de importante, pentru ca iti ofera un control care cu un router clasic nu ar fi posibil.

Daca te uiti la un film online si ai nevoie de cea mai mare viteza de internet pe un anume dispozitiv, cum ar fi Chromecast, te vei bucura sa afli ca poti sa prioritizezi viteza de conexiune pentru dispozitivele conectate. Cu Google Wifi ai o flexibilitate in utilizare si tot ce vrei sa faci, faci super usor. Apreciem foarte mult si designul minimalist al componentelor, care nu ocupa spatiu mult si oricum, arata ca un obiect de decor atractiv.

Fara urma de dubiu, putem sa afirmam ca Google Wifi e cel mai bun router de pe piata. Asa ca daca iti doresti o conexiune wireless stabila pentru intreaga casa, stii ce ai de facut: comanda routerul Google Wifi de AICI.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici