Un truc simplu pentru mai mult spatiu de stocare pe iPhone

Articol scris de Adina Ananie
Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Lasa-ma sa ghicesc: si pe tine te enerveaza mesajul care apare pe ecranul iPhone-ului tau fix cand esti pe punctul de a face o poza: Not enough storage! Si incepi sa faci o selectie rapida printre miile de poze sa vezi de care ai putea sa te lipsesti..poate cea cu pisica, poate cea cu iubita. Mai bine eviti o astfel de situatie cu ajutorul unui mic ajutor: stick-ul de memorie iDiskk.

Vine in doua variante, una de 16GB si una de 32GB. Asadar, in functie de modelul pe care il alegi, iti vei extinde memoria telefonului fie cu 16GB, fie cu 32GB. Ca utilizator iPhone, cred ca imi vei da dreptate cand spun ca unul dintre cele mai mari dezavantaje este faptul ca nu ai varianta folosirii unui card microSD. Memoria telefonului nu e niciodata suficienta pentru toate fisierele pe care vrei sa le stochezi,  tocmai de aceea un stick iDiskk e un fel de super-erou.

E foarte simplu de utilizat, in primul rand iti descarci aplicatia iDiskk Pro din App Store. Apoi conectezi stick-ul la iPhone-ul tau (are mufa Lightning) si gasesti o interfata intuitiva, cu care nu ai cum sa nu te descurci.

Poti sa transferi poze din telefon pe stick, sa faci poze sau filmari direct salvate pe stick sau sa faci back-up pentru contacte. Cand filmezi direct pe stick, ai posibilitatea de a seta calitatea la care doresti sa realizezi filmarea. In aplicatie iti va fi afisata si memoria disponibila, atat pe stick, cat si pe telefon.

Un aspect important este ca ai posibilitatea de a seta o parola prin care sa controlezi accesarea fisierelor. Asadar, daca doar tu stii parola, nimeni altcineva nu va putea sa vada fisierele salvate pe stick. Mai ai posibilitatea de a organiza fisierele in foldere, daca iti place sa fii organizat si sa stii exact unde gasesti pozele si filmarile dorite.

Cand vrei sa transferi fisierele in laptop, e simplu, trebuie doar sa conectezi stick-ul cu conectorul USB. Apoi Copy & paste, mai simplu de atat nu se poate.

Si nu uita, toate acestea le faci cu un dispozitiv atat de minuscul incat incape in buzunar.

Fie ca e vorba de pozele din vacanta, muzica preferata sau inregistrarea primilor pasi facuti de copilul tau, e important sa stii ca ai suficient spatiu in telefon pentru a le salva pe toate. Si acum e si mult mai simplu. Gasesti stick-urile iDiskk AICI.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici