UBTECH JIMU-MAI MULT DECAT UN LEGO

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Nu exista nici o regula care spune ca a invata ceva nou nu poate fi distractiv. Avand in vederea evolutia accelerata pe care o au copiii din ziua de azi, tehnologia este din ce in ce mai accesibila pentru ei. Si uite asa, cei de la UbTech Robotics, o compania colosala din China dupa lansarea primului robot humanoid Alpha, au decis sa lanseze o colectie de roboti DIY ( Do it Yourself) care poti sa ii controlezi cu ajutorul smartphone-ului.

Numele acestei colectii este JIMU ( ceea ce inseamna "blocuri de constructie" in mandarina). Jimu este un kit de constructie bloc facut pentru copii de la varsta de 8 ani+. Kit-ul este format din diferite blocuri, elemente de fixare, conectori, servomotoare programabile si alte parti ca atunci, cand unele dintre ele sunt ansamblate impreuna poti crea un robot pe care sa il pui in miscare. In functie de kit-ul ales poti construi un copil, o girafa, un dinozaur, si multe alte tipuri de animale care pot fi controlate prin cadrul aplicatiei instalate pe telefon.

Acest gadget a fost creat pentru a stimula creativitatea copiilor si de a le trezi interesul in construirea si controlarea propriilor roboti. Jucandu-se cu acest kit isi dezvolta sistemul de invatare in STEM ( Stiinte, Tehnologie, Inginerie si Matematica) si isi dezvolta diferite abilitati de creativitate.

Asa cum am mentionat, robotul JIMU este controlat si poate fi programat in cadrul unei aplicatii gratuite disponibile atat pe sistemele de operare Android cat si pe cele iOS. Aplicatia dispune de toate instructiunile necesare pentru construirea robotului ales, si odata ce te obisnuiesti, poti construit propriul tau model de robot. Piesele sunt codificate, iar servomotoarele au litere pe ele pentru a face mai usor conexiunile.

Dupa ce termini de construit robotelul, tot ce trebuie sa faci este sa te conectezi la el prin conexiunea de Bluetooth si de a-l controla prin aplicatie.

In concluzie, UbTECH Jimu este un gadget revolutionar care pe langa faptul ca ofera distractie celor mici dezvolta si creativitatea si modul de gandire a acestora.

Il gasesti aici.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici