Evita stresul din trafic cu o noua modalitate de transport

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Stim cu totii ca si cea mai calma persoana din lume se enerveaza atunci cand este nevoita sa stea si pentru a patra oara la acelasi semafor. Traficul infernal este unul dintre lucrurile care caracterizeaza din pacate fiecare oras. Si daca cumva te gandesti ca transportul in comun te-ar putea scapa de stres, vei afla ca nici sa stai lipit de un necunoscut nu este o solutie.

Din fericire, odata cu temperaturile ridicate au sporit si alternativele tale. Daca esti o persoana activa, bicicleta este o super solutie. Daca insa, sportul nu e punctul tau forte si vrei sa calatoresti pana la birou intr-un mod relaxant, cred ca te-ar putea interesa un transportor electric.

Exista numeroase variante de transportoare electrice. Ceea ce au toate in comun este faptul ca functioneaza cu o baterie performanta si un motor electric pe masura, astfel ca efortul tau nu este prea mare. Trebuie doar sa controlezi vehiculul, lucru care se realizeaza extrem de usor. Distanta care poate fi parcursa cu o singura incarcare variaza, insa majoritatea garanteaza cel putin 35 de km, care ar trebui sa fie suficient pentru a ajunge la birou.

Pe langa vehiculele electrice pentru oras, exista si numeroase biciclete si trotinete electrice, perfecte pentru plimbari in parc. Daca spiritul tau de aventurier este foarte pronuntat, poti opta pentru versiunea off road, care iti permite sa explorezi orice tip de teren accidentat.

In ceea ce priveste preturile, acestea variaza in functie de performanta si tipul vehiculului, insa cred ca trebuie sa o privesti ca pe o investitie pe termen lung. Nu iti vei mai utiliza masina la fel de des, deci automat vei economisi la consumul de combustibil.

Printre avantajele transportoarelor electrice se numara si protectia mediului prin diminuarea gradului de poluare, dar si fluidizarea traficului. Plus ca acestea au si un design cat se poate de original, asa ca vei atrage toate privirile.

Vehiculele electrice sunt din ce in ce mai populare, fiind un mijloc de transport inovator si util. Fie ca este vorba despre trotinete, biciclete, triciclete, hoverboard-uri sau modele tip moto, acestea reprezinta modalitatile de transport ale viitorului. Gasesti diverse modele AICI. 

Articol scris de Adina Ananie


Produse prezentate in acest articol
Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici