Transforma orice boxa cu fir in una WIRELESS

Articol scris de Adina Ananie
Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

De la conexiune wireless la casti wireless si boxe wireless, pare ca acesta este viitorul din lumea tehnologiei. Si e normal sa fie asa, pentru ca e mult mai simplu. Nu cred ca exista persoana care sa se declare fan al cablurilor incalcite. Si nu-mi spune ca iti face placere cand organizezi o petrecere sa fii nevoit sa iti tii telefonul langa boxa si apoi sa iti intrerupi distractia ca sa mergi sa schimbi melodia sau mai rau, sa dai skip la reclamele de la Youtube.

Dar poate tu ai o boxa cu fir si poate acum nu e momentul sa o schimbi cu una wireless. Ce faci? Motorola ne ofera o solutie simpla si inteligenta: un adaptor audio.

Motostream este dispozitivul care transforma orice boxa cu fir in una wireless. E simplu de folosit. Trebuie doar sa conectezi dispozitivul la o sursa de alimentare prin conectorul micro-USB si apoi la boxa ta prin cablu cu conector jack 3.5mm. Apoi te conectezi cu telefonul la dispozitiv prin Bluetooth sau NFC. Si gata, deja poti sa pui muzica direct de pe telefon, pe o raza de peste 90 de metri. Nu trebuie sa iti faci griji in privinta compatibilitatii, Motostream se poate conecta la orice dispozitiv cu Bluetooth.

Si daca vin la tine prietenii si fiecare are gusturi muzicale bine stabilite care nu coincid unele cu altele, lasa-i sa se simta bine. La Motostream se pot conecta pana la cinci dispozitive in acelasi timp si fiecare poate sa controleze melodiile sau volumul. Functia asta se numeste Heist=Furt. Adica daca nu iti convine muzica, "furi" rolul de DJ si pui ceva nou. Dispozitivul are LED-uri, care vor lumina in culori diferite pentru fiecare dispozitiv conectat.

Ce imi mai place la Motostream e ca are un design foarte stylish. Are dimensiunile unei mingi de tenis, poate chiar mai mici, iar LED-urile colorate creeaza o atmosfera de party.

Asa ca, daca nu te poti desparti de vechea boxa cu care ai copilarit, fa-i macar un upgrade si adauga-i conectivitatea wireless. Gasesti adaptorul Motorola AICI.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici