TOP 5 PLAYERE AUDIO PENTRU ANDROID

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

De-a lungul anilor, fanii muzicii si-au schimbat treptat modul in care asculta muzica si totodata si dispozitivele de pe care o redau. Numarul de utilizatori a smartphone-urilor a crescut, devenind dispozitivul pe care il purtam peste tot cu noi si device-ul primar de redare media. Pe sistemul de operare Android exista o comunitate destul de mare de dezvoltatori care creeaza aplicatii ce pot imbunatati experienta furnizata de terminalele noastre.

Magazinul Google Play dispune de numeroase aplicatii de redare a muzicii, unele iesind in evidenta din multime. Ar fi imposibil sa le descriem pe fiecare in parte asa ca am ales 5 pe care le consideram  cele mai bune.

1.Double Twist

Acest player musical a devenit un favorit al utilizatorilor Android care au avut radacini adanci in ecosistemul iTunes. Lasand la o parte posibilitatea de sincronizare fara nici o problema a librariei de muzica intre iTunes si Android, DoubleTwist e un player de muzica reusit.

Player-ul de baza este gratuit, dar daca sunteti in cautarea unor caracteristici mai complexe se poate achizitiona versiunea platita pentru a debloca puterea deplina a acesteia. Ea are multe de oferit. Pe langa farmecul vizual, dispune de un egalizator,o galerie de inalta calitate a albumelor , lista What’s Next care elimina orice dubiu in legatura cu piesa ce urmeaza si un sprijin pentru o gramada de formate audio. Adauga un videoclip, un podcast si sincronizeaza-le prin wireless la biblioteca iTunes, impartaseste muzica in cadrul Apple TV si a altor dispozitive. Double Twist nu are limite.

2.PowerAmp este un alt favorit din aceasta categorie. Aplicatia ofera o lista lunga de caracteristici despre care am putea sa vorbim intreaga zi. Daca iei in serios muzica pe care o asculti , trebuie sa incerci PowerAmp. Timp de 15 zile e gratuita, cu acces deplin la toate functiile acesteia, fara alte bariere. Sansele sa nu va placa sunt destul de mici. Are un aspect vizual diferit fata de genul DoubleTwist, dar arata fantastic in felul sau. Acesta suporta diferite profiluri si teme, dispune de o multime de trucuri in setari, astfel incat poti sa iti creezi adevaratul music player pe care ti l-ai dorit intotdeauna. Cu multe fisiere suportate, un egalizator, crossfade s.a.m.d, PowerAmp este cu siguranta unul dintre cele mai bune playere de muzica pe Android.

3.Google Play Music nu este un player de muzica dedicat, insa trebuie inclus si el in acest top. De ce? Desi nu are posibiltatea de personalizare si caracteristici profunde asemenea lui PowerAmp, ofera ceva ce alte aplicatii nu: o imensa biblioteca pentru muzica ta. La urma urmei, la ce este bun un player de muzica  daca ramai fara muzica de ascultat? Nu am spus nicidecum ca Google Play Music nu este un player de muzica bun. Fiind un produs marca Google se integreaza perfect cu dispozitivul tau Android. Dar valoarea reala a acestuia se gaseste in acel Cloud de stocare. Asta inseamna ca poti lua colectia de muzica cu tine pe oricare din dispozitivele Android chiar si iOs.

4.Shuttle Music Player  este unul din playerele de muzica de care sigur nu ati mai auzit inainte, dar unul care merita toata atentia. In cazul in care o aplicatie gen PowerAmp este destul de complicata, cu sute de setari si particularizari, Shuttle ofera o parte mai usor de folosit. Vine cu un timer de somn, playback  fara pauze intre piese, cateva teme de personalizare si un egalizator incorporat. El vine si in varianta free dar si platita, la pretul de 0.99$, fiind un best-buy la acest pret.

5.Equalizer+  Indiciul pentru functionalitatea propriu-zisa a aplicatiei o reprezinta numele. Ca si in alte aplicatii mentionate in acest articol, toate au un egalizator incorporat, la cel din urma fiind unul mai complex. Este totodata si un music player destul de solid dar, pentru a avea acces complet la functionalitatile acestuia va trebui sa va atingeti de banii din portofel. El ofera un egalizator cu 5 benzi si presetari, un bass boost, cautare contextuala si un vizualizator ce poate fi afisat in a doua fereastra. Aplicatia are si o varianta gratuita care da acces la comenzile principale a egalizatorului.

Acesta e top 5 pentru cele mai bune music player-e disponibile pe Android creat de noi. Tu ce parere ai ? Care e favoritul tau? Impartaseste-ne parerea ta!

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici