TOP 3 SMARTPHONE-URI SUB 1000 DE LEI CU UN ECRAN DE PESTE 5 INCHI

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

In functie de fiecare utilizator, smartphone-ul are un scop anume in divertismentul fiecaruia dintre ei. Insa, in toate activitatile in care este folosit acest dispozitiv ecranul este un element de baza care conteaza chiar daca e vorba de web browsing, vizualizare continut media sau chiar si socializare cu persoanele dragi. Tocmai de asta ne-am gandit la tine, si iti vor oferi mici sugestii in alegerea unui smartphone cu ecran mai mare indiferent de bugetul de care dispui.

 

1. Sony Xperia C4
Dupa cum bine stim, compania Sony este lider in tot ceea ce inseamna tehnologia de afisaj fie vorba de ecranele televizoarelor fie vorba de panoul smartphone-urilor. Acest model vine cu un display IPS LCD de 5.5 inchi cu o rezolutie FullHD. Ecranul reprezinta 71,7% din intregul ansamblu a-l smartphone-ului, are o densitate de 401 pixeli per inch, 16 milioane de culori si un touchscreen capacitiv care suporta pana la 10 degete simultan.
Il poti comanda de aici.

 

2. Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Acest smartphone vine cu un display LCD cu panou IPS si 16 milioane de culori. Are o dimensiune de 5.5 inchi si reprezinta 72,4% din intregul ansamblu al smartphone-ului. Atunci cand vine vorbe de rezolutie, display-ul are o rezolutie FullHD si o densitate de 403 pixeli pe inchi. In cazul touscreen-ului este unul de tip capacitiv si este de tip multi-touch.

Il poti gasi aici.

 

3. Lenovo K5 Note
In cazul smartphone-ului K5 Note de la Lenovo avem un display tot de 5.5 inchi cu un panou LTPS IPS LCD si 16 milioane de culori. Display-ul reprezinta 72,5% din ansamblul telefonulul, are o rezolutie FullHD si o densitate de 401 pixeli pe inchi. Ca si in cazul celorlalte 2 smartphone-uri, si acesta are un touchscreen capacitv care suporta pana la 10 degete simultan.

Comanda-l acum, cu un simplu click aici.

 

In acest top gasesti cele mai bune smartphone-uri din punct de vedere al display-ului sub 1000 de lei. Daca consideri ca totusi preferi un alt model iti sugeram sa consulti intregul nomenclator de smartphone-uri pentru a-ti alege favoritul in functie de nevoile tale.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici