Top 3 smartphone-uri cu o camera foto performanta, sub 1000 de lei

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Smartphone-ul este un dispozitiv indispensabil in zilele noastre care poate inlocui un rucscac intreg de aparate utile pentru o calatorie. Si din ce in ce mai multa lume pune accept pe caracteristicile smartphone-ului ales deoarece il foloseste in diferite moduri si medii de viata. O parte din utilizatori pune foarte mult accent pe abilitatea smartphone-ului de a capta fotografii reusite pe care sa le salveze si sa le distribuie celor dragi in urma celor mai reusite calatorii. Tocmai de asta venim in ajutorul vostru top 3 smartphone-uri sub 1000 de lei cu o camera performanta cu ajutorul carora fotografiile tale vor primi sute de like-uri pe retele de socializare.

 

1. LeTV Le2
Putem spune ca acesta este cel mai performant smartphone din punct de vedere al camerei foto sub 1000 de lei. Noul LETV Le2 vine o camera foto cu un senzor de 16 Megapixeli si o diafragma f/2.0 care nu va intampina dificultati chiar si in fotografierea pe timp de noapte. Pe langa toate acestea vine cu un senzor de autofocus chiar daca subiectul este in miscare si cu un blit LED dual-tone pentru o naturalete cat mai ridicata a fotografiilor efectuate cu blit. Cand vine vorba de video, camera inregistreaza la rezolutie 4K la 30 de cadre pe secunda.
Atunci cand vine vorba de camera frontala, avem un senzor de 8 megapixeli cu o diafragma de f/2.2 si inregistrare video FullHD. Pe langa performanta camerei, smartphone-ul este bine dotat si din celelalte puncte de vedere: un procesor octa-core si 3GB RAM.
Comanda-l de AICI

 

2. Xiaomi Redmi Note 3


Redmi Note 3 vine cu o camera de 13 Megapixeli, un blit dual-tone pentru fotografii reusite pe timp de noapte si phase detection auto-focus pentru capturi perfecte chiar daca subiectul este in miscare. Pe langa toate acestea are si un senzor de detectare a fetei/zambetului, posibilitate de realizare fotografii HDR si modul panorama pentru ca peisajele capturare sa taie rasuflarea persoanelor cu care le impartasesti.
In cazul camerei frontale, avem un senzor de 5 megapixeli pentru fotografii. La ambele camere atunci cand vine vorba de inregistrare video avem o rezolutie FullHD la 30 de cadre pe secunda.
Pe langa performantele foto, smartphone-ul vine cu un procesor octa-core si 3GB RAM pentru fiabilitate si performante ridicate in multi-tasking.
Comanda-l de AICI


3. Asus Zenfone 2 Laser


Desi e pe locul 3, acest smartphone se remarca printr-un senzor de autofocus cu tehnologie laser. Camera principala vine cu un senzor de 13 Megapixeli si o diafragma f/2.0. Este prezent si modul panorama , fotografie HDR, senzorul de detectare a fetei/zambetului, iar in cazul inregistrarilor video acest filmeaza FullHD la 30 de cadre pe secunde.
Pe langa camera frontala de 5 megapixeli cu diafragma f/2.0 si autofocus, telefonul are sub capota si un procesor octa-core acompaniat de 3GB memorie RAM.
Comanda-l de AICI

 Aceste sunt top 3 cele mai performante smartphone-uri sub 1000 de lei atunci cand vine vorba de caracteristicile camerei foto. Poti sa iti alegi oricare smartphone preferat de aici:

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici