Top 3 smartphone-uri cu o baterie mare, sub 1000 lei

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Fiind mereu online cu ajutorul smartphone-ului, navigand printre stiri, news feed-ul de facebook si playlistul Youtube sunt foarte mari sanse ca bateria acestuia sa nu faca fata unei intregi zile de folosire fara incarcari aditionale. Tocmai, atunci cand vine in alegerea smartphone-ului tau trebuie sa ai in vedere si capacitatea bateriei acesteia. Ti-am pregatit top 3 cele mai potente smartphone-uri sub 1000 lei atunci cand vine vorba de bateria acestuia.

1. Asus Zenfone MAX


Zenfone MAX vine cu o baterie imensa de 5000 mAH. Desi nu este cel mai costisitor din acest top al produselor, el vine cu cea mai mare capacitate a bateriei din aceasta clasa. Bateria nu este detasabila si vine cu o autonomie de 914 ore in stand-by si pana la 38 de ore de convorbire pe o reatea 3G. Smartphone-ul rezista pana la 15 ore pe playback video si 20 de ore web-browsing.

Caracteristica principala care scoate in evidenta acest smartphone este functia de baterie externa care o poate oferi pentru alte dispozitive, astfel, cu ajutorul bateriei de 5000 mAh poti sa iti reincarci si alte gadget-uri atunci cand nu dispui de alta sursa de curent.
Comanda-l de aici


2. Meizu M3 Note

Aceasta capodopera asiatica vine cu un acumulator de o capacitate de 4100 mAh. Desi nu exista date oficiale comunicate de catre producator, in urma unor teste putem sa iti dezvaluim ca smartphone-ul are o autonomie de pana la 48 de ore de convorbire pe o retea 3G, si 11 ore atat in web browsing cat si in redare video.


Aceasta baterie tina in viata un procesor octa-core, 2GB RAM si un display de 5.5 inchi cu o rezolutie FullHD si 403 pixeli per inchi.

Comanda-l de aici

3. Xiaomi Redmi Note 3


Si ultimul smartphone din acest top, dar nu si cel din urma este Redmi Note 3 de la Xiaomi, producatorul de top asiatic. Acest dispozitiv vine cu un acumulator nedetasabil cu o capacitate de 4000 mAh care cu o singura incarcare iti poate oferi pana la 16 ore de servicii continue. Comanda acum

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici