TOP 3 GADGET-URI PENTRU MASINA TA

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Studiile arata ca un om isi petrece aproximativ trei luni din viata in trafic si pentru ca deseori masina devine a doua ta casa, ai nevoie de accesorii si gadget-uri care sa iti simplifice viata si sa iti faca mai frumoase calatoriile. Iata trei dintre cele mai versatile si populare dispozitive pe care trebuie sa le ai in masina.

1. Incarcator Auto Roidmi
Roidmi este un accesoriu cu dubla functie : iti permite sa iti incarci gadget-urile si in acelasi timp sa asculti muzica preferata. Acesta dispune de doua porturi USB si incarca dispozitivele rapid. In plus, acesta se conecteaza prin Bluetooth la smartphone-ul tau si iti permite sa asculti muzica stocata in telefon direct la sistemul audio din masina. Conecteaza incarcatorul la suportul de bricheta al masinii, porneste Bluetooth-ul in telefon, conecteaza-te, si apoi seteaza radio-ul pe frecventa 96.4. Odata ce conectarea este realizata, poti selecta orice melodie din smartphone-ul tau si aceasta se va auzi in casetofonul masinii. Simplu si rapid, ai parte si de incarcare si de muzica favorita.
Poti cumpara incarcatorul de aici

2. Puridea Auto-Starter
Oricarui sofer i s-a intamplat macar o data sa ramana fara baterie la masina si sa se afle in situatia neplacuta de a nu se mai putea deplasa. Poti sa uiti de aceasta problema prin intermediul bateriei Puridea. Aceasta are o capacitate de 11000 mAh si are incluse doua cleme cu ajutorul carora poti sa iti incarci bateria de la masina. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa conectezi clemele la bateria masinii si la Puridea si incarcarea se va realiza rapid. Nu trebuie sa iti faci griji nici daca ai ceva de lucru la masina sau altundeva in timpul noptii, pentru ca accesoriul Puridea are o lanterna inclusa. In plus, dispunand de un conector USB, aceasta poate fi folosita si ca o baterie externa cu ajutorul careia iti poti incarca gadget-urile. Bateria se reincarca la suportul de bricheta al masinii prin intermediul cablului inclus. Astfel, acest accesoriu multifunctional iti asigura alimentarea cu energie a dispozitivelor si a bateriei masinii, iar datorita dimensiunilor compacte este extrem de usor sa o depozitezi in torpedo.
Gasesti gadget-ul aici

3. Nilox Evo 4K+
Siguranta in trafic este un element de maxima importanta si de multe ori se intampla ca cei responsabili pentru accidente sa nu fie trasi la raspundere pentru ca lipsesc dovezile. Aceasta problema poate fi rezolvata prin instalarea unei camere de bord. Propunerea noastra este Nilox Evo 4K+, o camera foto/video extrem de performanta. Aceasta ruleaza in patru moduri: inregistrare video, camera de bord la masina, aparat foto si vizualizare foto/video. Astfel, este un gadget multifunctional, pe care il poti instala rapid la bordul masinii si apoi il poti lua cu tine in vacanta pentru a realiza fotografii de exceptie. Calitatea filmarilor este HD, iar fotografiile sunt in format jpeg, de 16 megapixeli. In conditii de functionare normala, bateria are o durata de viata de 150 de minute, aceasta fiind reincarcabila.
Te-am convins ? Poti cumpara camera de aici.

Pentru ca tehologia a avansat atat de mult, ca sofer ai posibilitatea de a te bucura de tot mai multe beneficii daca stii cum sa iti alegi gadget-urile. Fie ca alegi sa le daruiesti unui sofer din familie sau le pastrezi pentru tine, aceste accesorii si gadget-uri vor fi cu siguranta un real succes.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici