TOP 3 DUAL-CAMERA SMARTPHONES

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Deja suntem obisnuiti ca in ziua de azi, smartphone-urile au inlocuit camerele de fotografiat si multe dintre ele le-au si depasit. Pentru foarte multi dintre noi, aceste calculatoare portabile au devenit chiar prima optiune atunci cand vrem sa realizam fotografii artistice la o calitate excelenta.

Cauti sa iti schimbi smartphone-ul? In acest articol iti vom prezenta cele mai performante smartphone-uri din punct de vedere al camerei de fotografiat. Toate au performante uluitoare, dar sunt cativa factori care fac diferenta intre ele. Unele sunt superioare intr-un anume fel, altele in alt fel. Acestea sunt top 3 smartphone-uri cu o camera dual. Alege-l pe cel potrivit tie.

1. iPhone 7 Plus
La evenimentul de lansare a acestuia, a fost numit cel mai bun iPhone produse vreodata. Si intr-adevar sunt printre cele mai bune camere portabile produse vreodata. iPhone 7 Plus vine cu o camera dual cu o rezolutie de 12 megapixeli. Ansamblul este format din doua camere , una cu dimensiunea senzorului de 28mm, diafragma f/1.8 si senzor optic de stabilizare iar cea de-a doua este cu o dimensiune a senzorului de 56mm si o diafragma de f/2.8. Acest ansamblul are un autofocus cu detectie de faza si da posibilitatea unui zoom optic de 2x. In completare pe langa detectarea zambetului si a fetei si de posibilitate de fotografiere HDR (atat in mod foto normal cat si in modul panorama) camera telefonului iti permite inregistrare video 4k si fotografiere la o rezoultie de 8 MegaPixeli SIMULTAN.
Pe partea de inregistrare video are posibilitate de a inregistra la urmatoarele rezolutii:
-2160p (4k) la 30 cadre pe secunda
-1080p(FullHD) la 30/60/120 cadre pe secunda
-720p(HD) la 240 cadre pe secunda

2. LG V20

Camera dual a flagship-ului LG este alcatuit din doua module: unul fotografiaza la o rezolutie de 16 Megapixeli cu o diafragma de f/1.8 si este insotit de un modul care realizeaza fotografii la o rezoltie de 8 Megapixeli si o diafragma de f/2.4 dedicat fotografiilor wide angle cu un unghi de vizualizare de pana la 135 grade. Lentila principala cu specificatiile mai robuste ofera mai multe detalii si un contrast ridicat al imaginilor, performante care nu pot fi oferite de o lentile wide-angle. Dar asta nu inseamna ca lentila wide angle nu este utila mai ales atunci cand nu vrem sa omitem nici o particica din peisajul minunat pe care il avem in fata ochilor.
Daca iti place sa inregistrezi videoclipuri, V20 iti da posibilitatea de inregistrare la rezolutie 4K si FullHD. Pe langa asta, producatorul a imbunatatit tehnologia de Steady Record de pe modelul V10, astfel cu tehnologia Steady Record 2.0 cu LG V20 vom avea filmari netede datorita stabilizarii digitale a imaginii printr-un gyroscop electronic.

3. Huawei P9

Printr-o colaborare cu celebra companie producatoare de lentile LEICA, Huawei a reusit sa atraga atentia publicului. Camera principala de 12 MP realizeaza fotografii reusite care nu necesita nici un fel de editare. Fiind o camera dual, fotografiile nu vor avea probleme legate de lumina , astfel cele doua camere, una color si una monochrom isi fac treaba de minune. Avantajul utilizarii unui modul monochrom consta in detaliile surprinse de aceasta camera, fata de cea color. Diafragma camerei este de f/2.2 si are o lentila de 27mm. Atunci cand vine vorba de inregistrarea video, Huawei P9 vine cu inregistrari la rezolutie FullHD la 30 si 60 de cadre pe secunda.

Aceste este topul 3 a celor mai performante smartphone-uri cu o camera dual. Tu pe care il alegi ?

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici