TOP 3 CELE MAI BUNE SMARTPHONE-URI DEDICATE PENTRU GAMING

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Inainte de marile lansari la MWC 2016 v-am pregatit un top 3 al celor mai bune telefoane in materie de gaming.E destul de evident ca smartphone-urile au preluat locul bine meritat al oricarei console portabile de gaming. Desi sunt departe de a inlocui experienta de gaming de pe un PC performant sau o consola dedicata gamerilor inraiti, calitatea jocurilor a fost imbunatatita foarte mult in ultima vreme.

In mod natural, pentru un gamer, dimensiunea display-ului este de o importanta capitala, si de aceea, atunci cand cineva documentat doreste sa isi achizitioneze un smartphone, pe langa performantele acestuia, pune accent pe afisaj si pe  baterie, de preferat, cu o autonomie crescuta si gestionare termica ridicata.

Luand in considerare ultimele jocuri aparute in PlayStore/AppStore , un brand care este  considerat deosebit de puternic si in continuare, este Apple, mai ales ca la Android multi se plangeau de probleme de compatibilitate cu cele mai recente jocuri. Toate acestea impreuna cu cip-ul A9 sunt principalele motive pentru care merita sa iti achizitionezi acest terminal.

Locul 1: Apple iPhone 6S Plus

QuickSpecs: Apple A9 Dual- Core 1,8 Ghz, 2 GB RAM, display 5.5 inchi, iOS

Display-ul de 5,5 inchi impreuna cu functionalitatea 3D Touch si performantele acestui telefon sunt factorii decizionali in vederea achizitionarii acestuia. Chipset-ul performant A9, durata de viata a bateriei si performantele in multi-tasking a acestuia il recomanda si il recomandam sj  noi la randul nostru. Desi nu ne ofera un spatiu de stocare care se poate extinde cu un card microSD, e smartphone-ul perfect pentru orice joc , iar restul datelor personale se pot stoca in cloud.

Vezi intreaga colectie de smartphone-uri Apple aici.

                                                                                Locul 2: Huawei Nexus 6P

QuickSpecs: Snapdragon 810 Octa-Core, 3GB RAM, display 5.7 inchi, Android

Al doilea pe lista este smartphone-ul Nexus 6P marca Huawei. Acest dispozitiv excelent si de calitate, are un ecran spatios de 5,7 inchi, culori si texturi placute si rafinate. Aceste specificatii vin acompaniate de un processor Snapdragon 810, fapt care denota ca nu este doar un smartphone puternic, ci reprezinta un flagship care domina piata pentru pretul sau.

De tinut minte ca si sunetul este unul de apreciat, prin cele doua difuzoare deosebit de puternice, fapt care reprezinta un avantaj pentru gamerul din tine.

Vezi intreaga colectie de smartphone-uri Huawei Nexus 6P aici.

 

Locul 3: Samsung Galaxy Note 5

QuickSpecs: Exynos 7420 Octa-Core, 4GB RAM, display 5.7 inchi, Android

Al treilea pe lista este Samsung Galaxy Note 5, un 5.7 incher din lagarul Android, cu un cip octa-core Exynos 7 sub capota, care este extrem de performant. Pe langa aceasta “motorizare” vine cu o memorie de 4 GB RAM pentru o experienta perfecta la rularea oricarui joc.  Lasand la o parte diferenta de pret  si design dintre Huawei Nexus 6P si Samsung Galaxy Note 5, oricare alegere ai face-o nu comiti o greseala.

Vezi intreaga colectie de smartphone-uri Samsung Galaxy Note 5 aici.

 

Ce telefon crezi ca lipseste din acest top ? Care sunt jocurile tale preferate?

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici