Protectie smart pentru casa ta

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Cu totii ne dorim ca familia si casa noastra sa fie in siguranta. De aceea, este important sa facem alegeri inteligente atunci cand vine vorba despre sistemul de supraveghere. Iata o selectie de camere smart, care pe langa supraveghere eficienta ofera si avantaje suplimentare

1. Xiaomi Mijia 360°

Camera de supraveghere Mijia 360 ofera o supraveghere eficienta 24 de ore a casei tale, filmand 360 de grade, cu o rezolutie de 1080p. Camera este controlata cu ajutorul smartphone-ului tau prin intermediul aplicatiei Mi Home. Avand senzori de miscare incorporati, aceasta detecteaza fiecare miscare si iti trimite o atentionare direct pe smartphone. Datorita microfonului incorporat, poti realiza apeluri video la o calitate ireprosabila.

Gasesti camera Xiaomi Mijia 360 AICI

2. D-Link Cloud PTZ

Camera de supraveghere D-Link este un gadget de dimensiuni reduse, usor de instalat, care ofera o monitorizare detaliata a locuintei. Aceasta este controlata prin intermediul aplicatiei myDlink si astfel ai posibilitatea de a vizualiza imaginile si filmarile realizate, oriunde te-ai afla.

Camera D-Link este disponibila AICI.

3. Beseye Smart Pro

O alta camera cu adevarat smart este cea oferita de compania Beseye. Acest gadget are o structura omnidirectionala magnetica, care-i permite sa se roteasca 360 de grade si sa fie ajustata oricum doresti. Rezolutia este 1280*720P, fiind capabila sa filmeze si in intuneric. Camera Beseye poate fi plasata oriunde doresti, cu banda dublu adeziva, fiind extrem de usoara.

Cumpara camera Beseye Smart Pro de aici.

Siguranta, interactivitate si control de la distanta ? Da, camerele de supraveghere smart ofera avantaje semnificative pentru tine si familia ta.

Articol scris de: Adina Ananie

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici