TOP 3 BECURI INTELIGENTE PENTRU LOCUINTA TA

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

La fel ca smartphone-urile, tabletele sau alte gadgeturi, becurile au crescut exponential in ultimii ani. Acum puteti inlocui becul incandescent standard cu o varietate de solutii de iluminat pe care le puteti controla cu doar cateva atingeri pe smartphone sau tableta.
Becurile inteligente folosesc diode emitatoare de lumina (LED-uri), precum si o varietate de tehnologii de functionare, astfel incat acestea sunt mai scumpe decat becurile traditionale. Dar, becurile inteligente folosesc, de asemenea, mai putina energie si dureaza mult mai mult-ceea ce inseamna ca puteti economisi bani pe termen lung.
Unele dintre becurile inteligente sunt doar albe, in timp ce altele au capacitatea de a reda orice culoare a curcubeului. Culoarea este un mod distractiv de a adauga atmosfera la casa ta.
Becurile inteligente ofera un grad de control si de interactivitate care pur si simplu nu se poate obtine cu becurile traditionale, cum ar fi cronometre programate si optiuni de control de la distanta. Acestea sunt, de asemenea, mult mai convenabile. Este mai usor sa apasati pe ecranul smartphone-ului si sa controlati lumina din pat decat sa va ridicati pentru a apasa pe intrerupator.

1. Sengled bec LED Snap si camera de supraveghere incorporata
Pentru cei care doresc un bec cu caracteristici inteligente, Sengled Snap combina in cel mai eficient mod o camera wireless HD cu un LED eficient din punct de vedere energetic. Becul poate fi utilizat atat pentru interior cat si pentru exterior si este echipat cu difuzor, microfon, LED-uri IR pentru supravegherea video pe timp de noapte si senzori de lumina. Odata conectat la smartphone-ul tau vei beneficia de transmisie video live prin intermediul aplicatiei si vei putea regla intensitatea luminoasa direct de pe telefonul tau.

2. Sengled Bec LED Pulse Flex Cu Boxa Wireless
Sengled Pulse Flex este o alta optiune pentru iubitorii de tehnologie care ofera posibilitatea de a controla lumina si de a asculta muzica preferata, multumita difuzorului JBL integrat. Fiecare bec inteligent are un difuzor JBL, care poate fi controlat direct de pe telefonul prin intermediul unei aplicatii dedicate. Astfel Sengled LED Pulse Flex combina eficienta energetica cu un difuzor bluetooth JBL de inalta calitate.

3. Mipow bec LED Playbulb Colour bluetooth cu difuzor

Noul bec Playbulb aduce un plus de culoare, muzica si magie in casa ta. Contrar design-ului sau compact, asemenator unui bec normal, Mipow Playbulb Colour iti permite sa asculti muzica dorita si aduci o pata de culoare in casa ta. Dispozitivul are patru efecte speciale de lumina, care te vor bine dispune. Datorita tehnologiei wireless, redarea muzicii din biblioteca telefonului tau este disponibila in orice colt al casei. Mipow reuseste sa realizeze un echilibru perfect de iluminare, pastrand in acelasi timp o calitate excelenta a sunetului.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici