TERMOSTATUL INTELIGENT MOMIT: UN SISTEM INTELIGENT PENTRU LUNILE FRIGUROASE

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Daca doresti sa iti inlocuiesti termostatul obisnuit de perete, cu unul inteligent, fara fir, atunci termostatul Momit este alegerea perfecte pe care o poti face. Desi nu este un brand cunoscut pe plan national, Momit de provenienta din Madrid este un brand cunoscut atunci cand vine vorba de termostate inteligente potrivite confortului tau.
Iti recomandam sa achiztionezi kit-ul Starter deoarece contureaza toate nevoile tale. Acesta cuprinde un termostat si acces point-ul care se conecteaza la router si ofera un control de la distanta folosind telefonul, tableta sau browserul web. Termostatul este disponibil pe o variatate de culori: negru, rosu,albastru, auriu sau argintiu pretul fiind acelasi pentru toate modelele.


In cutie, termostatul vine cu suruburi si elemente de prindere pentru perete si nu vei avea nevoie de ajutorul unui electrician, acesta fiind foarte usor de instalat.
La un pret accesibil, termostatul Momit ofera caracteristici utile pentru a controla in mod inteligent reteaua de incalzire din intreaga locuinta. La fel ca toate termostatele inteligente, Momit iti permite sa pornesti incalzirea sau sa o opresti de oriunde te-ai afla cu ajutorul conexiunii de internet prin intermediul aplicatiei disponibile pe iOS, Android, Windows Phone si Blackberry sau prin intermediul unui browser web.


Prin geolocalizare, care functioneaza doar cu GPS-ul activat pe smartphone, aplicatia va detecta momentul cand te apropii de locuinta si va porni automat incalzirea. Daca te decizi sa dezactivezi geolocalizarea, exista modul de detectare a prezentei (de miscare si de lumina ). Astfel in momentul in care parasesti locuinta, Momit va detecta ca nimeni nu este acasa si va opri incalzirea. Desigur, ai posibilitatea de a crea diferite programe in functie de ora la care parasesti locuinta sau de ora la care te intorci.


O caracteristica revolutionara pe care acest gadget o are este optiunea "Bugetul Meu". Aceasta, in esenta, este alcatuita dintr-un algoritm de invatare care va calcula in cat timp ajunge temperatura din locuinta la cald sau la rece, precum si efectele caldurii radiante (atunci cand soarele bate pe geam ) sau momentele in care gatesti. Astfel vei economisi semnificativ la factura de incalzire, acesta fiind scopul principal in folosirea unui astfel dispozitiv.

Asa cum am mentionat la inceput, Termostatul Momit este un sistem inteligent perfect pentru economisire in cazul facturilor de incalzire, fiind disponibil la un pret accesibil in comparatie cu cat de multe caracterisitici si optiuni are. Iti recomandam sa te pregatesti pentru sezonul rece si sa alegi un mod inteligent de a economisi prin achizitia acestui termostat. Il gasesti aici.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici