SURPRIZA APPLE ESTE PREGATITA DE LANSARE!-IPHONE 5SE

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Vestile circula cu rapiditate in lumea virtuala.  Am aflat o stire destul de fierbinte care ii va incanta pe fanii Apple. In luna martie gigantul lanseaza un nou model de Iphone 5s, iphone 5SE.

Dimensiunile noului telefon Apple vor fi aproximativ aceleasi dar, dispozitivul va primi actualizari interne si cateva schimbari semnificative de design.

Noul iPhone 5se(special edition) se speculeaza ca va avea un display curbat din sticla precum cea utilizata pentru cele mai noi iPhone-uri si va include un cip NFC pentru Apple Pay. De asemenea, se spune ca noul telefon va avea un processor A8 cu coprocesorul M8 si o camera de 8MP pentru functia Live Photos de la Apple.

Contrar carcotasilor, iPhone 5se nu este o lansare soft dinainte de a fi lansat iPhone 7. Acest nou telefon are menirea de a ajunge la publicul care este in cautarea unui dispozitiv de exceptie, mai mic ca restul smartphone-urilor lansate de marile companii.

Noul dispozitiv se va numi iPhone 5se (Special Edition) datorita reinventarii telefonului care a avut un real succes atunci cand s-a lansat, iPhone 5s. Este ca o editie speciala a ecranului vintage iPhone de 4 inchi si  ca o versiune  imbunatatita a Iphone 5s.

Din fericire, nu exista nicio mentiune care sa precizeze ca acest telefon ar putea fi din plastic. Se zvoneste ca se vor pastra culorile deja existente pe piata: Space Gray, Silver, Gold si Rose Gold.

Intr-o luna si cateva zile, grandiosul Apple va lansa noul smartphone de 4 inchi asa ca fiti pe faza pentru a fi la curent cu orice informatie noua despre aceasta reinventare.

Recapitulare! Imbunatatirile noului iPhone:

-marginile subtiri si stralucitoare vor fi inlocuite cu sticla curbata la fel ca iPhone 6 si 6S

-camera principala va avea 8 MP si cea frontala de 1.2 MP ca la iphone 6

-va exista barometru pentru urmarirea evolutiei in aplicatia Health

-cip NFC pentru Apple Pay

-procesoarele A8 si M8 de pe iPhone 6

-Bluetooth 4.2, VoLTE si cipurile de Wi-Fi 802.11 ac de la iphone 6s

-Live Photos de pe iPhone 6s

-Aceleasi optiuni de culori folosite la lansarea iPhone 6s: Silver, Space Gray, Gold si Rose Gold

Ai toate motivele sa astepti cu nerabdare lansarea noului iPhone 5se. Calitate, aspect si specificatii imbunatatite pentru o accesibilitate si confort sporit.

Inca nu se stie cu exactitate cum va arata dar asteptam surpriza pe care ne-au pregatit-o cei de la Apple.

Click aici pentru produsele Apple disponibile la Quick Mobile.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici