STII CUM POTI REZOLVA PROBLEMA CONTACTELOR DUPLICATE?

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Cu cat utilizezi mai multe servicii, cu atat numarul de contacte in agenda creste. Multi dintre noi folosim aplicatii cum ar fi WhatsApp,Viber,Hangouts, Facebook Messenger iar in momentul sincronizarii numerelor din cadrul acestora cu agenda personala pot aparea contacte duplicate.

Uneori aceasta lista poate sa para fara sfarsit asa ca iti prezentam 3 metode prin care poti rezolva aceasta problema.

1.Metoda clasica

Daca numarul de contacte duplicate din agenda ta nu este unul foarte mare poti sa le fuzionezi manual. Aceasta metoda este cea mai costisitoare ca si timp de solutionare dar ai posibilitatea de a sterge numarul suplimentar sau de a-l fuziona cu restul.

Pe iOS, intra la Contacte, si selecteaza unul dintre duplicate. Apasam butonul de Editare si derulam pana jos pana apare “Link Contacts”, iar apoi selectam celalalt contact petru a le fuziona.

In cadrul sistemului de operare Android, intri in Agenda si selectezi persoana dorita. Apesi “Edit”, iar apoi “Setari” unde vei gasi optiunea “Merge” pentru a le fuziona.

2.Cu ajutorul unui PC

In cele mai multe cazuri lista de contacte este conectata la contul tau de iCloud sau Google, in functie de platforma pe care o utilizezi. Prin autentificare in contul tau, fie iCloud sau Google Contacts poti sterge contactele duplicate printr-un singur click.

Google Contacts are implementata o optiune “Gasiti Duplicate” pentru a simplifica intregul process.

3.Cu ajutorul unei aplicatii dedicate

Daca ambele metode de mai sus iti dau prea multe batai de cap, atunci ai posibilitatea de a descarca o aplicatie pentru a face acest lucru pentru tine.

In cazul in care esti un utilizator iOS, poti folosi Cleaner(gratuit/ 2,99E pentru versiunea completa), Smart Merge Pro( 2,99E) sau CleanUp Duplicate Contacts( gratuit/ 0,99E pentru versiunea completa) toate acestea oferind aceeasi functionalitate intr-un timp foarte scurt.

Si daca folosesti Android poti descarca Simple Merge Duplicates care va face acelasi lucru sau poti incerca Duplicate Contacts,care in ciuda aspectului invechit iti da posibilitatea sa stergi rapid orice duplicat.

Alegerea iti apartine de modul in care vrei sa iti organizezi agenda!

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici