SONY XPERIA XZ- UN NOU FLAGSHIP CU CARACTERISTICI PROMITATOARE

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Sony Xperia XZ este un gadget premium care ofera tot ceea ce ti-ai dori de la un astfel de telefon. Proiectat cu inovație, noul Sony XZ dispune de o camera de foto-Pro, o baterie de inteligenta si functii care se adapteaza stilului tau.
Sony Xperia XZ a fost lansat in septembrie 2016. Telefonul vine cu un display touchscreen de 5.2 inchi, cu o rezoluție de 1080 x 1920 de pixeli, culori remarcabile, claritate si contrast.
Acesta este alimentat de un processor Quad-core Qualcomm Snapdragon 820 si 3GB memorie RAM. Memoria interna de 64GB poate fi extinsa pana la 200 GB prin intermediul unui card microSD. In ceea ce priveste camerele, Sony Xperia XZ are un aparat foto principal de 23 MP si un shooter de 13 MP pentru autoportrete.


Xperia XZ vine cu tehnologii avansate de fotografiere, senzor laser AF, sensor RGBC-IR si un triplu senzor de imagine. O parte dintre acestea le veti recunoaste de la alte smartphone-uri Xperia insa de aceasta data Sony a adaugat o tehnologie cu o precizie de trei ori mai mare pentru a analiza, adapta si captura imagini perfecte in conditii dificile.
Senzorul laser AF masoara distanta pana la obiect si ofera imagini clare in condiții dificile de lumina in timp ce senzorul RGB-IR masoara culorile vizibile pentru a regla balansul de alb si a captura culori vibrante intr-un mod natural. Acesta ofera culori incredibil de precise, fie ca sunteti in lumina puternica a soarelui sau in interior. Analizeaza si se adapteaza la orice lumina si reproduce culorile exact asa cum ar trebui sa fie.


Xperia este conceput pentru a crea o armonie totala intre design, tehnologie, oameni si modul lor de viata. Compania a luat in considerare fiecare detaliu, in scopul de a crea un smartphone care este atat confortabil cat si elegant.
Partea din spate a telefonului este fabricata din metal ALKALEIDO de inalta calitate, adaugand profunzime, stralucire si luminozitatea. Toate pictogramele, culorile si grafica sunt alese cu grija pentru a se armoniza cu design-ul fizic al telefonului.
Sony Xperia XZ ruleaza Android 6.0 și este alimentat de o baterie nedetasabila de 2900mAh. Folosind o tehnologie inovatoare de incarcare (Qnovo Adaptive Charging), aceasta monitorizeaza in mod constant starea bateriei, reglarea curentilor de incarcare pentru a minimiza daunele si pentru a maximiza durata de viata .
Sony Xperia XZ este un smartphone dual SIM (GSM și GSM) care accepta cartel de tip Nano-SIM. Optiunile de conectivitate includ Wi-Fi, GPS, Bluetooth, NFC, USB OTG, FM, 3G si 4G. Senzorii de pe telefon include un compas magnetometru, senzor de proximitate, accelerometru, senzor de lumina ambientala si Giroscop.


La fel ca Samsung si Apple, telefoanele mobile Sony Xperia XZ sunt rezistente la apa. Corespunde standardului IP68, deci este rezistent la apa asi la praf, astfel incat il veti putea scufunda in conditii de siguranta pana la adancimi de un metru. Cu toate acestea, Sony nu recomanda mentinerea acestuia in apa pentru perioade lungi de timp.


Xperia XZ este smartphone-ul care devine mai inteligent si mai personalizabil pe masura ce il folositi. Acesta invata si se adapteaza in functie de modul in care il utilizati, oferindu-va cea mai buna experienta.

 

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici