SMARTWATCH-UN GADGET INDISPENSABIL SI ACCESORIUL PERFECT

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Cu un secol in urma, oamenii au incetat sa foloseasca ceasurile de buzunar si le-au adoptat pe cele de mana. De ce ? E simplu. Au realizat ca e mult mai convenabil si rapid sa iti verifici incheietura pentru a vedea timpul decat sa iti tot verifici buzunarele, acest avantaj la un moment dat transformandu-se in moda.

Si in ziua de azi, incheietura mainii este gata sa lupte cu buzunarul. Doar ca nu se limiteaza strict la ceasuri, ci la device-ul utilizat zi de zi, smartphone-ul tau impotriva smartwatch-ului. Click aici si descopera cele mai bune smartwatch-uri.

De ce un smartwatch trebuie sa fie un gadget indispensabil in viata noastra de zi cu zi? Iata cele mai importante motive:

1.FOMO

FOMO este principalul motiv pentru care ai nevoie de un smartwatch – Fear Of Missing Out, tradusa si frica de a nu pierde, este sentimentul care ne cuprinde pe noi, oamenii, cand nu vrem sa pierdem vreo noutate sau informatie. Conform ultimelor statistici, o persoana isi verifica de 140 de ori/zi ecranul smartphone-ului sau. Cu un smartwatch la incheietura, putem elimina aceasta frica fara nici o problema.

2.Iti monitorizeaza starea de sanatate

Fiind intr-un contact direct cu pielea ta, smartwatch-ul are posibilitati infinite de a-ti monitoriza starea de sanatate. Deja au aparut cele care monitorizeaza ritmul cardiac, insa, cei de la  Apple detin o aplicatie numita HealthBook App(lansat odata cu iOS 8) pentru Apple Watch care  monitorizeaza ritmul cardiac, tensiunea arteriala si chiar si nivelul zaharului din sangele purtatorului.

Din punctul de vedere al sanatatii si fitness, aceste caracteristici sunt cele care chiar pot face diferenta si ti-ar putea salva chiar si viata. Cumpara-ti un smartwatch si incepe sa traiesti sanatos !

3.Esti un social media addict

Esti mereu conectat cu smartphone-ul la retele de socializare preferate fie  Facebook, Twitter, Instagram sau altele. In cazul in care vrei sa fii mereu conectat si vrei sa stii ce fac cei mai buni prieteni ai tai, smartwatch-ul e ideal pentru tine. Notificari,check-in-uri, like & share – toate sunt la incheietura ta.

Ba mai mult , se dezvolta o platforma de socializare numita “YO” care este perfect optimizata pentru aceste gadgeturi, toate actiunile realizandu-se printr-un singur tap, fapt ce te avantajeaza foarte mult in cazul in care ai un smartwatch.

4.Mereu fashion

Hai sa fim realisti. Ne placem sa aratam bine, sa asortam accesoriile cu imbracamintea, ne place sa avem o tinuta care sa intoarca privirile. Nu ai cum sa nu remarci o “lady in red” cu un smartwatch auriu la incheietura. Acest lucru e valabil si in cazul sexului masculin. Un smartwatch cu o curea de piele, un watchface potrivit si o tinuta casual te scoate din tipar.

5.Economisesti durata de viata a bateriei smartphone-ului

Pe oricine ai intreba de durata de viata a bateriei smartphone-ului propriu, foarte putini dintre ei iti vor spune ca sunt multumiti de autonomia acesteia, majoritatea smartphone-urilor avand o autonomie de utilizare de o zi.

Si stii de ce ? O cauza majora care determina descarcarea accentuata a bateriei smartphone-ului este ecranul in sine. Da, ecranul! Ecranul acela subtire care reda culorile intr-un mod impresionant, iti consuma aproape jumatate din procentajul bateriei. Verificand notificarile,e-mail-urile si tot ce inseamna informatie pentru tine prin intermediul smartwatch-ului economisesti bateria telefonului tau. Inca un motiv bun pentru care sa iti achizitionezi un smartwatch.

Ce mai astepti?! Smartwatch-ul e un gadget indispensabil din viata unui om. Fiind o persoana mereu in miscare, economisesti timp, te mentii in forma din punct de vedere al sanatatii si nu iti mai faci griji pentru bateria telefonului. Ai intrega colectie de smartwatch-uri de la QuickMobile AICI!

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici