Sfaturi pentru un living smart

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Camera de zi tinde sa fie centrul de divertisment si de relaxare al casei, iar produsele smarthome sunt modalitati usoare de a face totul sa mearga fara probleme astfel incat sa continuati sa va relaxati.  

Iata cateva sfaturi de urmat pentru a va face camera de zi mai inteligenta.

Seteaza-ti lumina in functie de starea de spirit

Becurile inteligente de la Mipow iti permit sa schimbi atmosfera camerei prin diferite lumini colorate.  Modelele de la Sengled au integrat un difuzor JBL si iti permit sa asculti muzica in timp ce controlezi lumina cat si intenstitatea acesteia,  iar becul de la Beam are un proiector incorporat care iti permite sa proiectezi direct de pe smartphone filme, videoclipuri sau jocuri.

Toate aceste becuri se infileteaza in duliile de tip E26/ E27 (depinde de model), se conecteaza la telefon prin Bluetooth sau WiFi si pot fi controlate prin intermediul aplicatiei dedicate. Au un consum de energie redus, sunt compatibile atat cu telefoanele cu sistem de operare Android cat si iOS si pot fi controlate de la o distanta de 10 m.

Astfel vei transforma instantaneu camera de zi intr-un spatiu mult mai placut si interesant pentru noptile de film si nu numai.

Inlocuieste  vechiul termostat de plastic cu un termostat inteligent

Termostatele inteligente de la Momit sunt o modalitate excelenta de a pastra temperatura casei la un nivel optim.

 Pentru inceput descarca aplicatia Momit Home Thermostat si conecteaza dispozitivul Gateway la reteaua de internet pentru a putea controla termostatul de la distanta prin intermediul telefonului. Leaga termostatul la centrala sau achizitioneaza un accesoriu de conexiune wireless pentru a permite termostatului sa functioneze fara fire. Aminteste-ti ca trebuie sa ai internet pentru a putea conecta dispozitivele correct.

Astfel poti seta un anumit program de temperatura, poti analiza consumul de energie pentru a reduce facturile si multe altele in timp ce te bucuri de temperatura ideala.  

Termostatul functioneaza cu baterii si poate fi instalat pe perete in locul celui vechi sau pe mobila daca dispune de o baza.

 Bucura-te de securitate si confort

Cele mai recente sisteme de securitate inteligente sunt mici, discrete si eficiente in asigurarea securitatii casei tale. 

Senzorii de miscare pentru usi si geamuri, tip perdea sau senzorii de detectarea a vibratiilor pot monitoriza in mod exact orice miscare. Acestia au dimensiuni reduse, un design discret si se aplica foarte usor cu ajutorul unei bande adezive. Functioneaza wireless, au baterie incorporata insa trebuie conectati la un dispozitiv central pentru a functiona correct.

In cazul in care sunteti iubitori de animale, exista un detector special creat pentru a distinge miscarile corpului.  Smanos Pet Immune este dispozitivul care implementeaza o noua tehnologie de detectie, astfel incat animalele nu vor declansa senzorii, evitand astfel alarmele false.  Senzorul trebuie conectat la dispozitivul central pentru a putea transmite alarmele direct pe telefon, functioneaza cu baterii si este recomandat sa fie amplasat la o distanta de 2-2.2 m.

Imbunatateste-ti decorul camerei tale cu produse smart

Routerul, dispozitivul central pentru produsele smart, prizele sau comutatoarele inteligente sunt alte produse care pe langa functionalitatea pe care o ofera, vor imbunatati decorul casei tale, multumita design-ului elegant si discret.

Priza inteligenta se contecteaza la o sursa de curent, se configureaza conform instructiunilor oferite si se controleaza prin intermediul aplicatiei dedicate direct de pe smartphone-ul tau. Astfel poti seta un anumit program de functionare a dispozitivului conectat la priza , poti monitoriza consumul de energie si poti  opri furnizarea energiei electrice direct de pe telefon, chiar si cand nu esti acasa.

Comutatorul inteligent GalaxyWind este un dispozitiv inteligent care iti permite  sa controlezi luminile din incapere direct de pe telefon cu ajutorul unei aplicatii dedicate. Insa pentru a functiona, acesta trebuie conectat la dispozitivul central, si anume routerul iWulink.

Si iata acesta este inceputul unui living smart. Noi v-am prezentat doar cateva idei, insa voi puteti alege orice produs smart home pentru a va personaliza camera de zi. Gasiti aici intreaga selectie.

Articol scris de: Andreea Hirb

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici