SENGLED ADUCE LUMINA INTELIGENTA IN CASA TA

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Conceptul Internet of Things numit si Internetul Viitorului se extinde din ce in ce mai mult. Si odata cu aparitia acestui concept, au aparut dispozitive carora nu credeam in trecut ca li se vor putea atribui si alte functii fata de cele pentru care au fost destinate.

Asa au aparut si becurile inteligente, becuri destinate iluminarii unei incaperi dar si cu functii suplimentare. Le putem numi becuri multi-tasking indeplinind si alte functii pe langa cel de iluminare.

Exista o multime de becuri inteligente pe piata, fiecare dintre ele fiind putin diferite. Insa cei de la Sengled au reusit sa revolutioneze tot ce inseamna industria de iluminare inteligenta. Click aici si alege modelul preferat Sengled.

 

Aceasta companie are un portofoliu vast de becuri ce pot fi controlate cu ajutorul unei aplicatii pe smartphone care ofera pe langa o experienta unica de iluminare si alte functionalitati: difuzor stereo sau amplificator Wi-Fi incorporat si pe langa acestea in curand vor fi disponibile si cele cu o camera video incorporata.

Gama Pulse produsa de Sengled reprezinta becurile inteligente cu un difuzor marca JBL incorporat. Acest difuzor are o putere de pana la 13 Watt si se pot interconecta pana la sapte becuri de acest gen incat sa putem reda muzica in toate incaperile din casa.  Toate becurile LED marca Sengled au o durata de viata de pana la 15 ani ( cu aproximativ 3 ore de iluminare pe zi). Este recomandat ca Pulse sa fie asociat cu cel putin un alt bec , fiind disponibil la vanzare si pachetul dublu (contine un master si un satelit). Trebuie mentionat faptul ca la fiecare bec Master se pot conecta pana la 7 sateliti. Pentru cei care isi doresc doar un bec stand-alone, Sengled ofera si varianta Solo Pulse un bec LED cu difuzoare dual de 3 Watt. Cumpara de aici becul Sengled.

Becurile Boost de la Sengled reprezinta o combinatie dintre un bec LED si un amplificator Wi-Fi. Insurubati becul in orice dulie standard, configurati-l cu router-ul de acasa si puteti elimina din casa zonele in care semnalul router-ului nu facea fata.

Potrivit companiei, Boost ofera o amplificare a semnalului Wi-Fi pe o distanta de pana la 30 de metri , dar cu fiecare Boost interconectat il poate extinde si mai departe.

Sengled Snap este cel mai nou bec din portofoliul Sengled si unul dintre cei mai “dotati”. Pe langa o camera video, un microfon si un difuzor are si un senzor de miscare incorporat fiind un dispozitiv ideal de monitorizare a locuintei cat timp esti plecat. Snap este un device care sigur va avea succe, infatisarea de bec simplu ascuzand faptul ca exista un sistem de monitorizare in casa ta. Un infractor priceput, cu siguranta ar verifica existenta unor camere in locuinta ta, dar niciodata nu s-ar gandi la una incorporata in bec. Intra aici si alege modelul preferat.

Sengled Snap  este compatibil cu dulia standard si dispune de senzori de detectare a miscarii, recunoastere faciala si a spatiului inconjurator(geo-fence) astfel stie cand un membru al familiei paraseste casa.

Acestea sunt becurile inteligente, multi-tasking care revolutioneaza iluminatul in locuinta ta si le gasesti la QuickMobile! (In curand si Sengled Snap). Click aici pentru produsele disponibile la QuickMobile.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici