Securitate si confort cu Smanos

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Sistemele de alarma Smanos vin in ajutorul protejarii casei, fie ea de vacanta sau permanenta prin kit-uri foarte usor de instalat, gata de utilizare in doar cateva minute.

Fara a fi nevoit sa faci abonament la un dispecerat de paza si fara a trebui sa tragi cabluri prin casa, sistemele de alarma Smanos te informeaza direct pe smartphone-ul tau in timp real. Ai nevoie doar de o cartela sim ori conectare la o retea fixa de telefonie sau un router si sistemul de alarma va functiona automat. In caz de urgenta, panoul porneste alarma pentru a intimida hotii, in timp ce trimite notificarea prin SMS si apeleaza numerele de telefon stabilite (pana la 6 numere). Imediat ce utilizatorul raspunde la apel, sistemul initiaza mesajul vocal preinregistrat, pentru a efectua operatiuni de armare, dezarmare, monitorizare, etc.

La oricare dispozitiv central, care este si creierul intregului sistem, se pot conecta pana la 50 de accesorii si 10 telecomenzi. Dintre accesorii fac parte: senzori pentru usi si geamuri, senzori de fum, senzori de apa (inundatie), detectoare de miscare si camera video, care poat fi legate si separate prin wifi, putand fi conectata la smartphone-ul tau prin aplicatia disponibila in AppStore sau GooglePlay. Aceasta camera are in dotare si un microfon dual, cu care poti comunica cu cei din casa si poti vedea in timp real de la distanta ce se intampla cand esti plecat.

Totul este mai usor cu sistemele “plug and play” de la Smanos pe care le gasesti AICI! 

 

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici