SAMSUNG GEAR S3 SI S3 FRONTIER A FOST LANSAT. IATA NOILE CARACTERISTICI

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Noul Samsung Gear S3 este o piatra de hotar in ceea ce priveste smartwatch-urile lansate de compania coreeana. Modelul Gear S2 a fost un succes in sine insa compania a gandit mai multe moduri de a imbunatati fundamentele de succes al acestui model, astfel Gear S3 Classic si Gear S3 Frontier(versiunea sport) vor fi flagship-uri in materie de smartwatch. Sa aruncam o privire la ceea ce a schimbat Samsung in lumea smartwatch-urilor.

 1. Design imbunatatit
Atat Gear S3 Classic cat si varianta Frontier din punct de vedere al designului sunt rezultatul colaborarii companiei Samsung cu designerii de renume Yvan Arpa ?i Arik Levyu, astfel cadranul, cureaua si fetele smartwatch-ului arata atat de bine cum nu a mai fost vreodata un smarwatch Samsung

 

2. Noua protectie Corning Gorilla Glass
Ambele modele au un strat special de protectie antizgarieturi marca Corning - noul Gorilla Glas SR+. Aceast protectie este ideala atat din punct de vedere optic, pentru o claritate mai buna a display-ului cat si pentru o rezistenta mai ridicata la zgarieturi, si nu la socuri mecanice. Aceasta miscare este una destul de logica probabilitatea de a-ti scapa smartwatch-ul fiind aproape inexistenta, dar posibilitatea de a-l zgaria este foarte probabila.

 

3. Autonomie ridicata a bateriei
Samsung a dotat acest minunat smartwatch cu o baterie de 380 mAh si au adaugat un nou mod de economisire a energiei, care transforma Gear S3 intr-un ceas de mana traditional oprind toate conectivitatile acesteia. Acest mod se activeaza automat atunci cand bateria atinge pragul de 5% si iti va oferi posibilitatea ca totusi ceasul de pe incheietura ta sa iti poata spuna macar timpul, chiar daca are bateria descarcata.

 

4. Metoda de plata implementata
Desi nu avem inca informatii exacte legate de aceasta imbunatatire, noul Gear S3 vine echipat cu o conexiune NFC si MST pentru a facilita platile mobile. Pe langa Samsung Pay, sunt sanse ca cei de la Samsung sa lucreze pentru implementarea unui sistem de plati special destinat pentru Gear S3. Mai multe detalii in curand.

5. Un nou display Always-ON
Compania a implementat un nou display Always-ON care afiseaza ceasul in culorile originale fara a-l mai transforma intr-o versiune alb-negru. In concluzie avem de-a face cu un display AMOLED super eficient din punctul de vedere al consumului bateriei. Ba mai mult si diagonala display-ului aduce mici modificari astfel Gear S3 are un ecran mai mare cu doar 0,1 inci fata de predecosul sau Gear S2 ce dispune de un display de 1,2 inci.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici