SAMSUNG GEAR 360-LUMEA DINTR-UN ALT UNGHI

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Pe langa lansarea noilor terminale , Samsung Galaxy S7 si S7 Edge, firma coreeana a lansat un nou gadget, Gear 360.

Ce poate face acest mic device? Cu ajutorul a doua camere incorporate, poate surprinde tot ceea ce te inconjoara. La propriu. Realizeaza fotografii, inregistreaza video  360 de grade la o calitate uimitoare.

Aceasta camera este destinata utilizatorilor care merg in vacante, calatorii, diferite evenimente si doresc sa impartaseasca aceasta experienta de neuitat cu persoanele dragi, astfel oferind posibilitatea utilizatorului de a deveni creatorul propriului sau continut de realitate virtuala de care se poate bucura prin intermediul GearVR.

In cadrul evenimentului, DJ Koh, presedintele Mobile Communications Bussiness, Samsung Electronics spunea: \"Dupa lansarea de anul trecut a dispozitivului Gear VR, Gear 360 stabileste noi standarde pentru continutul captivant, oferind o experienta vizuala care simplifica inregistrarea si partajarea celor mai importante momente ale vietii."

Aceste noi standarde, au fost sustinute si de Mark Zuckenberg care spunea ca video-urile 360 sunt prioritatea platformei sociale Facebook in urmatorii ani, mentionand ca doar Samsung poate oferi display-ul perfect (OLED Display) pentru realitatea virtuala, care, prin acest parteneriat se va extinde in toata lumea catre utilizatorii care navigheaza pe internet.

Revenind la camera 360, aceasta are la baza doua obiective fisheye, fiecare dintre ele echipat cu un senzor de imagine de 15 megapixeli, cu posibilitatea de a inregistra clipuri la o rezolutie de 3840 x 1920, dar si fotografii cu o rezolutie de 30 de megapixeli. Este posibila si folosirea doar a unei singure camere.  Lentilele au o apertura de f/2.0, fapt care da dovada ca acest mic gadget nu va intampina probleme la capturile in conditii de iluminare scazuta.

Cu un design sferic, si o carcasa usoara si compacta, Gear 360 ofera mobilitate care este foarte practica atunci cand vine vorba de calatorii. Camera este completata de un trepied usor de montat si utlizat.

Prin sincronizarea acestui \"mic OZN\" cu un smartphone Samsung, putem vedea in timp real imaginile cat si clipurile pe care le captureaza. Pe langa acestea, ai posibilitatea de a salva intregul continut si de a-l distribui atat pe canalele sociale cat si pe Google Street View. Cireasa de pe tort o reprezinta posibilitatea de vizualizare a propriului continut prin intermediul ochelarilor GearVR, astfel poti fi regizorul propriei tale lumi.

Din punctul de vedere al compatibilitatii, Gear 360 cu siguranta va fi compatibil cu : Galaxy S7 si Galaxy S7 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge si Galaxy S6 care le puteti gasi aici.

Acest mic dispozitiv va fi disponibil incepand cu a doua jumatate a anului, insa pana atunci te invitam sa iti achizitionezi propria pereche de ochelari Samsung Gear VR de aici.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici