Samsung Galaxy S9 Plus are cea mai buna camera a momentului!

Articol scris de Adina Ananie
Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Cei de la Samsung ne-au promis ca noile flagship-uri vor avea ca punct central camera foto, si nu ne-au dezamagit. Conform testelor DxOMark, Samsung Galaxy S9 Plus este smartphone-ul cu cea mai buna camera a momentului.

Pentru cei care nu stiu, testele DxOMark sunt un punct de referinta cand vine vorba de aprecierea calitatii camerei foto a celor mai noi modele de telefoane. Pana acum, Google Pixel 2XL se afla in topul listei, cu 98 de puncte, urmat indeaproape de iPhone X si Huawei Mate 10 Pro cu 97 de puncte. Ei bine, acum in fruntea topului s-a plasat noul Samsung Galaxy S9 Plus, care a obtinut punctajul de 99 puncte, cel mai mare obtinut vreodata de un smartphone.

Samsung Galaxy S9 Plus are o camera similara cu Note8, de 12MP, dar ofera in plus deschiderea variabila a lentilelor. In conditii de luminozitate scazuta, camera foloseste deschiderea f/1.5 pentru a maximiza lumina, iar in conditii de luminozitate ridicata schimba la deschiderea f/2.4 pentru a optimiza detaliile si precizia. Rezultatul? Poze exceptionale, indiferent de conditii. Si atunci cand vine vorba de zoom, pozele raman clare, diferentiandu-se de competitie.

Cei de la DxOMark mentioneaza ca β€œThe Samsung Galaxy S9 Plus is a smartphone without any real weaknesses in the camera department.” Samsung Galaxy S9 Plus este un smartphone fara slabiciuni in ceea ce priveste camera. Asa se explica si scorul record de 104 de puncte.

La capitolul video, situatia nu e chiar la fel de wow, punctajul obtinut fiind de 91 de puncte. Textura pare a fi cea mai mare slabiciune, la acest capitol obtinand doar 50 de puncte. Totusi, recupereaza cu 88 de puncte la culori si cu 86 de puncte la stabilizare.

Per total, Samsung Galaxy S9 Plus seteaza standardul pentru anul acesta in privinta camerei foto. Sunt foarte curioasa ce surprize ne pregatesc viitoarele lansari.

Samsung Galaxy S9 si S9 Plus sunt disponibile AICI.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici